Altid detalje visning i "fil" foldere
Når man vil gemme eller åbne en fil står visningen altid til list = http://hjem.tele2adsl.dk/mass/stuff/nej.pngMan kan så skifte til details = http://hjem.tele2adsl.dk/mass/stuff/ja.png men næste gang man åbner/gemmer en fil så er visningen tilbage til list.
Er der en måde så visningen altid er detaljeret?
