Avatar billede allanholmdk Nybegynder
15. oktober 2004 - 19:43 Der er 3 kommentarer

Klargøring af ny SATA disk.

hej alle
Jeg har lige købt og instaleret en maxtor 120 GB sata disk. Win xp kan godt se ny hardware men naturligvis ikke selve drevet. Den skal jo formateres først. Mit problem ligger nu i at jg ikke har et floppy drev og dermed ikke kan starte fdisk i dos. Kan man få et prg. der kan dette i windows eller skal jeg boote fra min xp skive og gøre det derfra?. Jeg kan forestille mig at det er sidste måde der er bedst. Jeg syntes bare at have dårlig erfaring med dette når der er en disk i med win på. Når man så booter på xp skiven og laver det man skal kommer der boot valg af styersystem / dual boot når man så genstarter. mit system køre kanon pt og jeg magter sku næsten ikke at tage chancen før jeg har spurgt jer :-)

På forhånd tak.
Avatar billede zabber Nybegynder
15. oktober 2004 - 19:49 #1
Du kan gøre det fra xp højerklik på denne computer vælg administre derefet lager og så diskhåndtering der kan du klagøre din sata disk
Avatar billede allanholmdk Nybegynder
15. oktober 2004 - 20:35 #2
tak champ. Det havde jeg ikke lige tænkt på. Hvordan giver jeg point?
Avatar billede zabber Nybegynder
15. oktober 2004 - 20:46 #3
du skal godkende mit svar
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester