Avatar billede anderas Nybegynder
25. januar 2005 - 20:26 Der er 2 kommentarer

Lille TFT/LCD display til case

Jeg har brug for et lille display til mit case, helst uden kant, da jeg vil mounte det i fronten på mit case. Jeg tænker på 15x13 cm, men det kan godt være anderledes. Nogen der ved hvor man køber sådan noget i Danmark?
Avatar billede cyberesben Nybegynder
25. januar 2005 - 22:58 #1
du skal måske stille et lidt mere præcist spørgsmål... hvad skal du bruge displayet til? hvad skal det vise? og hvordan har du tænkt dig at forbinde det til PCen? tror den størrelse display du søger, kaldes 7" eller 8"
Avatar billede anderas Nybegynder
27. januar 2005 - 18:04 #2
Jeg har tænkt mig det skal forbindes med VGA eller DVI, og jeg skal bare bruge det til at vise hvadend man kan nu kan bruge den anden video-udgang på så kort til...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester