Fjern popup med lanforbindelse er nu tilsluttet
Jeg er godt og grundigt træt af at hele tiden få en popup når jeg forbinder en VPN forbindelse ala en alm. lan forbindelse. Jeg vil meget gerne have ikonet nede ved uret, der viser forbindelsen er kørende - men det lille popup vindue med"Lan-forbindelse er tilsluttet"
"Hastighed: 100.0 Mbps"
vil jeg gerne være fri for at få.
Nogen der lige kender løsningen på dette ?
