Avatar billede joggeren Nybegynder
09. april 2006 - 20:45 Der er 8 kommentarer og
1 løsning

Pause log off - password?

Hej,

Min XP logger hurtigt brugerne af, hvis computeren ikke bliver brugt.

Derefter er det ikke det normale password der kan bruges for at logge på igen. Dette betyder man skal genstarte computeren for at bruge den igen.

Hvordan fjerner man dette? eller forlænger tide for, at den logger af?
Avatar billede leif Seniormester
09. april 2006 - 20:52 #1
Normalt ved at højreklikke på Skrivebordet -> Egenskaber -> Pauseskærm, kzn ikke huske om man på en XP kan definere et andet password end det brugeren er logget ind med. Det password som den anmoder om skulle gerne være passwordet til den bruger som er logget ind.
Avatar billede joryje Nybegynder
09. april 2006 - 20:53 #2
Du kan slå det fra:
1. Hjøreklik på dit skrivebord, vælg Egenskaber.
2. Gå til fanebladet Pauseskærm.
3. Fjer fluebenet i Vis velkomstskærm ved fortsættelse.

Ellers når den ikke vil godkende passwordet kan det jo skyldes at du har slået CAPS LOCK til...
Avatar billede joggeren Nybegynder
09. april 2006 - 20:58 #3
Tak... det hjalp.
Avatar billede never_mind Nybegynder
09. april 2006 - 20:59 #4
passwordet er det samme som brugerens, ellers skal en administrator låse den op, og derved logges den tidligere bruger af, da XP kun tillader 1 bruger ad gangen
Avatar billede joryje Nybegynder
09. april 2006 - 21:00 #5
Ikke hvis man bruger velkomstsiden...
Så kan der sagtens logge mere end en bruger på ad gangen.
Avatar billede joryje Nybegynder
09. april 2006 - 21:00 #6
Microsoft kalder det meget logisk at skifte bruger...
Avatar billede never_mind Nybegynder
09. april 2006 - 21:06 #7
joryje aha, dvs begge 2 kan arbejde på den på en gang ? det var noget nyt, det ved microsoft ikke, så det må du fortælle dem ;)
Avatar billede joryje Nybegynder
09. april 2006 - 21:09 #8
Øhh nej, selvfølgelig kan to bruger ikke arbejde samtidig, men den første bruger logges ikke af, men alle dennes programmer fortsætter med at køre, når den anden bruger så er færdig logger denne af, og den første bruger kan fortsætte hvor han/hun slap.
Avatar billede never_mind Nybegynder
09. april 2006 - 21:13 #9
det skal lige siges at det kun gælder hvis maskinen er i workgroup og ikke i et AD domæne, der er nemlig ikke noget der hedder skifte bruger, der SKAL personen logge af, før en andne kan logge på (og det kunne tyde på er tilfældet her, da der skrives hans brugere)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester