Kan man deaktivere trådløs meddelelse?
Når jeg logger på mit trådløse netværk kommer der en meddelelse i nederste højre hjørne om at jeg er logget på det og hvor god forbindelse der er.Den bliver ved med at poppe op en gang imellem med jævne mellemrum.
Kan man deaktivere dette?
Jeg er ved at være godt træt af den meddelelse.
