Annulere opdatering i rejsetasken
HejJeg er ny bruger af rejsetaske-funktionen i Windows og har lige begået min første brøler.
Jeg sidder normalt på kontoret med min bærbare og gemmer mine data i en mappe på en server. Når jeg tager hjem opdaterer jeg mit arbejde i rejsetasken.
Nu sidder jeg så hjemme og arbejder. Jeg kopierer en fil ind i min rejsetaske og beder efterfølgende om at opdatere alt. Til min store gru ser jeg nu at alt indholdet i min rejsetaske er slettet på nær mappestrukturen og den netop kopierede fil. Under opdateringen så jeg godt to røde krydser som indikerede noget sletning men lagde ikke videre i det. Det skulle jeg nok have gjort.
Mit spørgsmål er så: Hvordan/Er det muligt at gendanne det arbejde jeg havde i min rejsetaske?? Der lå en del som jeg er meget ked af at skulle miste...:-(
