genvej til- meddelese
Hvordan fjerner man "genvej-til", når jeg har været inde og vælge "send til skrivebord".Jeg ved godt jeg kan fjerne den manuel, men før havde jeg fundet en funktion, hvor der ikke stod genvej-til, så jeg skulle ind og slette manuelt.
Håber du forstår hvad jeg mener....
