Avatar billede overchord Nybegynder
25. februar 2007 - 21:09 Der er 1 løsning

Modificering af fckeditor til at hente liste fra DB i browser

Hejsa

Jeg var ikke helt sikker paa om jeg skulle misde dette spm i javascript eller her, men givet at grund-funktionaliteten gerne stadig skulle vaere i php proever jeg her foerst.

Det jeg soeger er en maade at smide en ekstra tab i fckeditors link browser. I denne tab skulle der saa gerne vises en scroll-list med elementer fra en "ordbog" fra databasen. Brugerne kan saa vaelge et ord, og dette ord saettes saa ind ia fckeditorens tesktfelt som et link til ordbogs-siden, pegende paa dette ord (f.eks glossary.php?phrase=test).
Problemet er at jeg ikke er den store haj til javascript, men har forsoegt mig med at laegge en slags bbcode oveni fck-editorens output, men det oedelaegger hele formatteringen.
Er der nogle der enten kender til en loesning hvor php kan flettes ind i fckeditorens browser eller evt har en anden ide til loesning?
Avatar billede overchord Nybegynder
26. februar 2007 - 17:20 #1
ok lukker den igen. Endte med at faa det til at virke med mit bbcode overlay, saa laenge man soerger for a stripslashes inden functionen koeres.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester