kek Juniormester
05. januar 2008 - 10:51 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Permanent løbende stavekontrol i Word 2007

Mit problem er, at jeg ikke kan gøre den løbende stavekontrol i word (de røde bølgestreger permanent). Jeg kan godt slå den til hver gang jeg lukker Word op, men indstillingerne gemmes ikke til næste gang - hverken hvis jeg førsøger at åbne et gammelt dokument eller et nyt.

Jeg har prøvet at vælge punktet "undertagelser for" og "alle dokumenter", men det ændre hverken noget hvis jeg krydser begge de nedenstående felter af, eller hvis jeg lader dem stå tomme.

Skal/kan indstillingerne gemmes på en eller anden måde, og i så fald hvordan gør man det?
word-hajen Nybegynder
05. januar 2008 - 12:10 #1
Jeg har en engelsk version af Office, og jeg kan ikke umiddelbart genkende de ting, som du krydser af.

Jeg har via Office-knappen, Word-indstillinger, Proofing (formentlig noget i stil med stavekontrol på dansk), krydset af i Check spelling as you type (tjek stavning mens du skriver - dårlig dansk, men alligevel). Er den krydset af hos dig?
kek Juniormester
05. januar 2008 - 12:29 #2
Ja og Nej. Jeg kan godt krydse feltet af og lukke dialogboksen. Herefter virker den løbende stavekontrol i den pågældende sesion af word. Hvis man efterfølgende går ind og tjekker status af afkrydsningsfeltet, er det pludseligt ikke længere krydset af, selv om den løbende stavekontrol kører i dokumentet. Hvis jeg så gemmer dokumentet, lukker word og åbner det igen, er den løbende stavekontrol slået fra igen - og der er stadig igen kryd i løbende stavekontrol. Det gælder også hvis jeg åbner et nyt dokument. Hele humlen er at word ikke husker indstillingen. Jeg kan således godt slå kontrollen til hver gang jeg åbner programmet, men det virker noget bøvlet på mig.
word-hajen Nybegynder
05. januar 2008 - 12:46 #3
Er det en firma-pc? For indstillingerne i Word gemmes i registreringsdatabasen og hvis det er en firma-pc, kan der være bestemt en policy, der gør, at du ikke kan gemme i registreringsdatabasen.

Hvis det ikke er, vil jeg foreslå dig at køre en reparation af din Office-installation og se, om det evt. afhjælper problemet.
kek Juniormester
05. januar 2008 - 16:13 #4
Det er en firma PC, og jeg kunne nemt forestille mig, at vi ikke har rettigheder som standardbruger til at rette i registreringsdatabasen. Jeg er sikker på du har ret, det er der, problemet ligger! Takker for hjælpen!!
kek Juniormester
05. januar 2008 - 16:14 #5
PS: Du skal vel egenligt give "svar" for at jeg kan give dig pointene, kan du ikke lige det?
word-hajen Nybegynder
05. januar 2008 - 16:56 #6
Kommer her :-) Men besvar også selv og tag de fleste af dine point igen. Jeg har jo som sådan ikke lavet det store.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.