-sofus- Nybegynder
15. august 2008 - 11:35 Der er 1 kommentar

Alternativer til Zmags.com

Jeg kunne godt tænkte mig, at have nogle PDF'er på mit site på en mere præsentabel måde, så jeg kiggede lidt på zmags.com

Problemer er bare, at de vil have over 100.000 kr om året for en løsning, hvilket jeg syntes er lige i overkanten (;

Jeg ved der findes flere gratis programmer, som kan lave en PDF om til flash, men det er primært statistik delen, jeg har interesse i.

Er der nogen, som er stødt på nogle gode programer ? eller firmaer som tilbyder denne service til fornuftige priser ?
epojokke Nybegynder
29. september 2008 - 08:54 #1
Nu arbejder jeg tilfældigvis på Zmags, og 100.000 kr synes jeg lyder som meget. Har du talt med nogen herinde eller er dit projekt af et omfang hvor du skal digitalisere et bibliotek? :-)

Zmags udbyder også billigere løsninger. Bl.a. Publicator Express, der har lidt mindre funktioner, men stadig har stabil drift med god kapacitet og kundesupport ad libitum. Du kan fx få adgang til at oprette op til 100 publikationer for ca. 20.000,- om året.

Der findes en lang række andre løsninger af svingende kvalitet. Zmags ligger i den dyre ende, men du får også noget der virker og bliver vist hurtigt til dine læsere.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.