Avatar billede lefle Nybegynder
13. september 2008 - 15:40

Min computer har en masse CTD når jeg spiller.

Hej.

Jeg har lige haft købt en ny computer, som jeg selv har samlet, men jeg er desværre rendt ind i det problem, at den har en masse Crashes to Desktop.

http://www.gratisupload.dk/download/15733/
http://www.gratisupload.dk/download/15734/

Her er lidt info på min computer og det hardware jeg har inde, samt software.

Da jeg fik samlet computeren, havde jeg problemer, som jeg fik lokaliseret til, at en af ramsocketerne i bundkortet var i stykker og hver gang jeg havde ram i den, så kom der fejl, som var relateret til hukommelsen, derfor benytter jeg lige pt ikke denne ramsocket og har derfor kun 3GB hukommelse i computeren (3x1gb)

Jeg har kørt forskellige spil, som alle har CTD.

Civilization IV, beyond the sword:
Her kommer der en fejlmeddelelse op, om at spillet er lukket ned pga fejl i .exe filen.

THE SETTLERS - Rise of an Empire:
Her kommer der en fejlmeddelelse op, om at spillet er lukket ned pga fejl i .exe filen.

Warhammer 40.000 - Soulstorm:
Her er der ren CTD uden nogen form for fejlmeddelse.

Warhammer Online - Age of Reckoning:
Her er der ren CTD uden nogen form for fejlmeddelse. (dog har jeg en enkelt gang set en antydning af en blå fejlskærm, men den forsvandt hurtigere end jeg kunne nå at se noget på den).

Jeg står lige nu med en ustabil computer, hvor jeg ikke ved hvor fejlen ligger. Jeg har endnu ikke fået skiftet bundkortet, men det skal gøres, da der jo er en fejl på en af ramsocketerne. Men ellers ved jeg ikke hvor mit problem ligger, er det mine ram, cpu eller grafikkort.

Jeg har haft kørt en test på rammene, det var også her jeg fik lokaliseret fejlen på bundkortet, og de ser ikke ud til at fejle noget.

håber i kan hjælpe mig med nogle forslag til hvordan jeg griber dette problem an og får lokaliseret den evt. fejlramte hardware, så jeg kan få skiftet den ud.

Hilsen Michael
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester