CVS - slet fil men har brug for den ved gamle versioner
Bruger CVS (og TortoiseCVS som klient) til mit projekt. En fil er ikke længere nødvendig i nyeste version af projektet, men den behøves i de ældre versioner som jeg ikke kan udelukke jeg må kigge på. Kan man det, pseudoslette og bevare for de ældre versioner? Hvis jeg laver en update vil jeg gerne slippe for at filen dukker op.Har ikke tænkt mig at "branche" for alle har fortalt mig det er noget værre noget...
