trane_frisk Nybegynder
03. februar 2009 - 12:20 Der er 3 kommentarer

Hvordan bruger jeg min mobil (med sim-kort i) som acces-point til at forbinde til nettet fra pc'en??

Hej

Jeg har en mobil med et sim-kort i. Jeg vil så gerne bruge den mobil som access-point (tror jeg nok det hedder), sådan at jeg kan forbinde til internettet gennem den, PÅ min pc...

Hvordan sætter jeg det op??

På forhånd tak!
dennism Nybegynder
03. februar 2009 - 12:24 #1
Hvilken mobil er der tale om?
dappergoat Nybegynder
03. februar 2009 - 12:25 #2
Hvilken Telefon er det?

Hvis det er en Nokia telefon skal du have fat i nokia PC suite (kan downloades på Nokias hjemmeside). Her ligger der et program i som hedder noget med OTA (one touch acces, mener jeg), som du blot skal klikke på efter telefonen er forbundet med computeren (kabel eller bluetooth). Så er du faktisk på internettet via din mobiltelefon!

Har ikke rigtigt erfaringer med andre telefoner end nokia, så der kan jeg desværre ikke hjælpe dig!
Phillporre Nybegynder
03. februar 2009 - 12:57 #3
Det er muligt at bruge telefonen som modem via bluetooth, men er ikke sikker på hvor hurtigt det er...
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Forebyg kritiske angreb med moderne autentifikation
Det er nemmest at forebygge kritiske cyberangreb, når medarbejderne kun tilgår data og systemer i sikkerhed bag firewall og øvrige sikkerhedsforanstaltninger. Virkeligheden er imidlertid, at medarbejderne – særligt siden foråret 2020 – i dramatisk stigende omfang arbejder hjemmefra, på alle tider af døgnet og fra enheder ejet af både dem selv og af virksomheden. Det sætter din sikkerhedsinfrastruktur under pres, og en af de mest effektive modforholdsregler er en moderne autentifikationsløsning, så kun rette vedkommende får adgang til forretningskritiske systemer og data. Det kan du læse mere om i denne hvidbog, som også går i dybden med, hvor, hvordan og under hvilke omstændigheder en sådan løsning kan indgå som et effektivt element i din samlede cybersikkerhedsindsats.