Avatar billede plovski Novice
27. marts 2009 - 14:50 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Ændre stien til www i httpd.conf (er der flere steder at rette end to?)

Hej, jeg har søgt en del, men har ikke fundet løsningen. Hvad jeg vil er at ændre stien til folderen www, hvor webserveren har html-filer og den slags liggende. Det virker til at være ret let, har jeg læst mig til i forskellige fora. Det handler om at rette filen httpd.conf, nærmere bestemt linierne

DocumentRoot "g:/wamp/www/"
og
<Directory "g:/wamp/www/">.

Hos mig er de, som det fremgår, sat til at vise til en folder på mit G-drev, men Apache insisterer tilsyneladende på forsat at pege på default-kataloget, som det var sat i den oprindelige installation. Og det er det, jeg ikke forstår. Men jeg forstår følgende:

Eftersom jeg jo har rettet, som jeg læst mig til, at jeg skal, og eftersom serveren trods det fortsat peger på default-folderen, må der være et tredje sted at rette. Og måske også flere. Kan nogen hjælpe?
Avatar billede hmann Nybegynder
27. marts 2009 - 15:06 #1
Hvilken version af apache serveren kører du med?

- og du har selvfølgelig genstartet apache-serveren efter du har rettet i httpd.conf ik?
Avatar billede plovski Novice
27. marts 2009 - 17:29 #2
Hej, ja jeg har genstartet computer såvel som server efter ændringerne. Versionen er 2.2.11 og kommer som en del af den pakke med Apache, PHP og Mysql, der findes under navnet Wamp. VH. PF
Avatar billede arne_v Ekspert
27. marts 2009 - 18:33 #3
Bruger Apache den httpd.conf du retter i eller er der en anden et sted ?
Avatar billede plovski Novice
30. april 2009 - 15:34 #4
Hej, tak for jeres hjælp og undskyld min sene tilbagemelding. Det viste sig, at problemet lå i den index.php, der ligger i www-kataloget. Der skal stien også rettes, for at man kan få apache-serverens status.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester