Avatar billede viviro Nybegynder
16. juni 2009 - 10:43

FreeBSD ekspert søges - freelance

Vi søger en freelance eller deltids person (evt. studiejob) som er ekspert i FreeBSD til at varetage driften af vores servere i samarbejde med vores hostingfirma.

Dine opgaver bliver primært at få gennemgået, optimeret og dokumenteret hele vores setup, som er placeret i et cluster hos en af Danmarks største hostingfirmaer.

Du har erfaring med loadbalancers, filservere m.v. og drømmer "FreeBSD" om natten.Det er vigtigt at du er selvkørende og arbejder løsningsorienteret i et højt tempo.

Du vil få ansvaret for driften og optimeringen af vores servere.Du har sikkert også et indgående kendskab til PHP, MySQL, Apache, JQuery m.v.

For den rette person er der store muligheder for at varetage andre opgaver. Har du desuden erfaring med Joomla CMS er det en fordel, men intet krav.

Kun absolut superbrugere af FreeBSD bør ansøge

Løn efter aftale.

Har du yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte direktør Flemming Poulsen på fp@viviro.com

Send ansøgning inkl. udførligt CV samt referencer på tidligere jobs/opgaver til jobs@viviro.com eller:

Viviro.com ApS
Studiestræde 30A, 2.
DK-1455 København K

Kort om virksomheden:
Viviro.com er mest forbrugerorienterede prissammenligningsside af billige flybilletter. Vi søger på tværs af mere end 500 forskellige flyselskaber og viser forbrugeren den reelle pris inkl. skatter, afgifter og andre gebyrer. Virksomheden er præget af et højt tempo og store ambitioner. Omgangstonen er fri og der er store muligheder for at få nye udfordringer. Vi har programmører tilknyttet i Indien, Australien og Kina, så det daglige arbejder foregår i et internationalt miljø.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester