Avatar billede trer Nybegynder
28. august 2009 - 21:17 Der er 1 løsning

Network Media Player

Hej

Jeg skal have en Media Player med en høj, rigtig høj, WAF! Med andre ord, ekstremt simpel at bruge, totalt lydløs og naturligvis helst usynlig...`

Og derudover; Den skal have mulighed for tilslutning af både TV og projector (fx s-video, component, dvi og scart) så man kan vælge at få en film på væggen og nøjes med at have audio-menuer på en lcd skærm. Den skal også have alm phono out, optisk audio out, skal kunne bruge DLNA og CFS/SMB shares (wifi eller kabel net), have digital tv in (DVB-T for antenne) og i øvrigt håndtere wma, wmv, vob samt gerne DVD ISO images - samt have CD/DVD skuffe. HDMI vil i øvrigt også være rart - men ikke livsnødvendigt :-) 

Egentlig er det noget i stil med en Logitech Squeezebox (specielt med den cool remote) jeg ønsker - blot til både Audio og Video...  Nogen forslag om hvad jeg skal kigge på?
Avatar billede trer Nybegynder
01. oktober 2011 - 11:11 #1
lukket
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester