Avatar billede pedersen66 Praktikant
05. august 2010 - 11:03 Der er 1 kommentar og
1 løsning

momskode på konto. foregående år / Efterposteringer.

jeg har opdaget at der ikke er momskode på en konto i 2009 og at der så ikke er beregnet moms, kan man på nogle måder rette fejlen og lave en efterberegning og ny dan primo, og hvorledes gør man, har prøvet at søge i hjælp både med ordene  efterpostere og sidste år, men finder intet.
Avatar billede Mikkel_Ackey_Wolf Nybegynder
05. august 2010 - 11:19 #1
Hej Pedersen66

Det løsninger du gerne vil have findes ikke, automatiske omposteringer i  forbindelse med ændring af angivelse af momskoder på konti kan ikke lade sig gøre. Momskoden på kontoen er altid kun vejledende, og kan altid ændres i kladden, derfor vil en efterberegning aldrig ompostere noget.

Løsninger er desværre at beregne beløbet manuelt, foretage omposteringen evt. i et beløb fra driftskontoen til momskontoen, herefter foretage efterberegninger og nye primoposteringen

beklager den besværlige løsning

MVH

Mikkel
Avatar billede rasmussen85 Nybegynder
18. august 2010 - 15:05 #2
Hej.

Nu ved jeg ikke hvornår du har regnskabsafslutning - men såfremt at regnskabet er færdig, så duer det ikke at rette i 2009. det regnskabår er jo afsluttet. Derfor vil jeg anbefale at du retter momsen manuaelt i regnskabsåret 2010. og da der er tale om en rettelse i tidligere år, skal modposten være på egenkapitalen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital