Avatar billede tejs Nybegynder
29. juli 2001 - 17:37 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Mine videoer kommer ikke med på CD\'en....

Hej,

Jeg har lavet en præsentation med nogle billeder og noget video. Når jeg brænder det over på en CD kan præsentationen ikke loade videoerne, hvis jeg afspiller den på en anden computer end den jeg lavede den på...

Grunden til at de ikke kan loades er at når jeg importerer og indsætter videoerne i præsentationen, så refererer præsentationen til en absolut sti på min harddisk - E:\\CD-ROM\\video.mov

Kan jeg lave en relativ reference til mine videoer? Eller hvad er fremgangsmåden?
Avatar billede Slettet bruger
29. juli 2001 - 17:45 #1
Hvis du importerer dem rigtigt, vil de blive gemt i den director fil du laver...2 sek, tjekker lige..
Avatar billede Slettet bruger
29. juli 2001 - 17:50 #2
Fand dette her:

Using linked media in Director does not need to be complicated. This TechNote outlines a simple way to set up a project, so that linked media can be found without difficulties.

When authoring in Director, you can can fully import media files to use as cast members, or you can import them using the import option to \"Link to External File\". This option is provided next to \"Media\" at the bottom of the import dialog, beneath the File List.

AVI and QuickTime cast members are always externally linked files and will ignore the \"Media\" setting in the import dialog. When these file types are imported, a relative link is established between the Director movie and the linked file. A relative link is also established for any other file types that are imported with the \"Link to External File\" option selected.

Files using a relative link to the movie will always be found by the movie as long they remain in the correct relative location to the movie. It will not matter if the project is copied to a CD or another hard drive. The link will not be broken as long as the file is kept in the same location relative to the Director movie.

Note: For Director 6.5, one exception to this rule exists when QuickTime assets are inserted using the Insert menu (Insert > Media Element > QuickTime 3). Unlike other linked media, this particular media type defaults to an absolute path. For information on how to make that path relative, please refer to A QuickTime 3 Movie Does Not Appear On Stage in Director 6.5 (TechNote 13521).

Sådan som jeg læser det, bliver avi og quicktime (mov) filer altid linket eksternt. Men, de bliver inkluderet i din projector, _hvis_ altså de ligger i samme rod som director filen.

Nu ved jeg ikke hvilken udgave du har, og det er ikke så tit jeg laver noget i director, men jeg tror at forklaringen er at du måske har dine film liggende i en anden mappe end director filen.
Avatar billede lingoman Nybegynder
29. juli 2001 - 17:54 #3
Director sørger selv for at bruge en relativ sti når den linker dine video klip ved import. men det er en forudsætning at den relative sti er den sammme set fra projektoren på CD-ROMen. Har projektoren og din source .dir fil den samme relative placering i forhold til videoerne da du importerede dem ?

mvh geo
Avatar billede lingoman Nybegynder
29. juli 2001 - 18:12 #4
Du kan følge disse 5 trin og derved være sikker på at den relative sti er bibeholdt.

1.) Åben director filen hvorfra dine Video klips afspiller som de burde.

2.) Vælg File>Create Projector og angiv en placering i SAMME mappe som din .DIR fil

3.) Kopier hele mappen med alle undermapper som indeholder din projedtor fil samt video filer over på CD\'en

4.) Slet evt. filer som du er sikker på ikke skal bruges

5.) Brænd CD

mvh geo
Avatar billede lingoman Nybegynder
31. juli 2001 - 14:28 #5
Tak for points :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester