HBP2 Praktikant
23. februar 2011 - 22:43 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

microcontroller med ethernet og rs485

Nogen der har et forslag til et meget billigt færdiglavet, klar-til-brug board med en mikrokontroller med mindst 4kbytes RAM, mindst 16kbytes flash, ethernet og RS485? Med "meget billigt" mener jeg: max 20 EURO i halvstore styktal.

Der skal helst findes en gratis C kompiler og gratis TCP stak til en nogenlunde normal ethernet-chip, men om nødvendig er jeg villig til at betale en lille sjat for et udviklings-kit.

En 8-bit mikrokontroller er sikkert nok.
inglenook Praktikant
25. februar 2011 - 18:59 #1
HBP2 Praktikant
27. februar 2011 - 00:07 #2
Tak for forslaget - men jeg synes ikke rigtigt de har færdige boards; kun udviklings boards, og den slags er lidt for dyre til store serier.
HBP2 Praktikant
10. marts 2011 - 11:21 #3
Fandt en anden løsning.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan rammer krisen virksomheder, medarbejdere og support
Alle ved, at COVID-19 har haft store konsekvenser for virksomheder, indkøbsmønstre og medarbejdere – men præcis hvilke? Seneste indblik fra Zendesk Benchmark kortlægger udvalgte effekter af pandemien på tværs af 23.000 virksomheder verden over.