Avatar billede idoe02ab Nybegynder
23. april 2011 - 20:52

MacBook: IPhoto opgradering 9.0 til 9.0.1 efter at have fået ny harddisc - forsvinder mine fotobøger?

Hej Mac-eksperter

Har MacBook OS X (vers. 10.6.7), som netop har fået ny harddisc (sat op med software hos Eplehuset, som stod for udskiftning), da den gamle pludselig satte ud. Havde heldigvis netop sikkerhedskopieret på Time Machine og har indlæst data/systemindstillinger etc. herfra til den nye harddisc.

Så langt så godt.

Nu vil jeg så gerne ind i mit fotobibliotek i iPhoto, men når jeg åbner programmet, bliver jeg bedt om at opgradere fra iPhoto 9.0 til 9.0.1. Der står samtidig noget med, at med opgraderingen til den nye version, vil data ikke længere kunne læses med den gamle version.

Mit spørgsmål er nu, om de fotobøger jeg har oprettet i iPhoto 9.0 stadig vil være at finde i iPhoto 9.0.1., eller om jeg risikerer, at de går tabt (flere af dem er ikke trykt endnu, vil helst ikke miste mange timers arbejde!) - normalt føres alle fotos, filmklip, fotobøger etc. over automatisk med softwareopdatering, men nu er jeg blevet nervøs, da jeg i mellentiden har skiftet HD og indlæst data fra Time Machine.

Har dette nogen betydning, eller kan jeg trygt opdatere til version 9.0.1 og forvente at se alle fotos, fotobøger etc., som de var?

Og, hvis jeg nu skeulle opdatere og af en eller anden grund ikke finde mine fotobøger der - kan jeg så op nogen som helst måde 'finde' dem igen, fx ved at koble Time Machine til en andens computer, som fortsat kører iPhoto 9.0?


På forhånd tak!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester