Avatar billede aliaz Nybegynder
23. august 2013 - 12:26 Der er 1 løsning

LED projektor no-go?

Hej Eksperter

Jeg overvejer at supplere stuen med en projektor og ligesom så meget andet, går udviklingen jo i retning af LED. Har kigget lidt på www.projectorcentral.com/ og ingen af projektorne på top 10 over hjemmebiografer lader til at være LED. I princippet kan det jo stadig være fint til mig, selvom det ikke er nok til de kræsne.

Men spørgsmålet er kort og godt: Er LED-teknologi i projektorer et no-go eller kunne nogle af dem på listen her www.cinema-shop.dk/projektor-c-351.html være et fint bud på en hjemmebiograf?

Jeg går også ud fra, at når de skriver 1920 x 1080 i maksimal opløsning, så understøtter den Full HD? Det er nemlig et andet indtryk jeg får på dette forum: http://www.hifigalleri.dk/forum/hjemmebiograf/26065-hvad_skal_jeg_vaelge_af_projektor

På forhånd tak for hjælpen!
Avatar billede aliaz Nybegynder
22. september 2013 - 11:59 #1
Lukker her.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester