Avatar billede Umulius1987 Nybegynder
10. november 2013 - 14:35

Problemer med forbindelse til forskellige servere

Hej.

Jeg er lige stødt på et problem i dag, som jeg aldrig har oplevet før, og jeg håber derfor, at der er en, som kan hjælpe mig.

Jeg har en ASUS bærbar ca 1½ år gammel med windows 7 og internet gennem TDC Home trio.

Jeg har i dag forsøgt at oprette en email, der er tilknyttet en hjemmeside, gennem Thunderbird, men oplevede hele tiden problemer med at få kontakt til Thunderbirds server.
Derefter skulle en ven se, om han kunne hjælpe mig via Teamviewer, så han kunne få adgang til fjernstyring af min computer. Men her oplevede jeg igen det problem, at jeg ikke kunne få kontakt til serveren, samtidig med at der poppede en vindue op, der sagde, at jeg muligvis havde en proxy server, og derfor skulle jeg udfylde de korrekte indstillinger.
Jeg aner ikke, hvad en proxy server er og derfor droppede vi det igen.

Jeg forsøgte derefter at oprette emailen i Thunderbird på en anden computer i husstanden, og her var der ingen problemer, det var klaret på under minut.

Så jeg vil høre, om der er nogen, som kan have en ide om, hvad der kan være galt med min egen computer, siden jeg ikke kan få det til at virke.

Gennem mit arbejde kan jeg koble til arbejdets fjernskrivebord på min computer, lige som at jeg ikke har nogen problemer med at bruge firstclass som email program dertil. Jeg har også tidligere haft firmaets it mand til at være koblet op via fjernstyring, da han skulle sætte min computer op til fjernskrivebordet.

Jeg har aldrig haft problemer før, hvor den har sagt, at den ikke kan komme i kontakt med en server.

Venlig hilsen
Emilie
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester