Avatar billede fkhansen Novice
19. november 2013 - 09:29 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Vpn problem

Jeg har windows 8, og bruger en vpn tunnel til arbejde.
Det fungerer fint, bortset fra at den almindelige internet adgang bliver begrænset, og jeg derfor ikke kan hente mail, eller gå på nettet.
Er det normalt, eller er det forkert opsat.
Avatar billede EDB-Eksperten Nybegynder
19. november 2013 - 09:54 #1
Det er nogen lunde normalt da du nu køre alt gennem din VPN (du går på nettet gennem vpn og bruger din arbejds ip)

Du kan i nogen tilfælde godt lave en opsætning der gør du kan sende interessant trafik gennem VPN og alt andet udenom men det vil jeg ikke komme ind på her.
Avatar billede CRKrogh Ekspert
19. november 2013 - 19:22 #2
Hej.

  Det du efterlyser hedder "split-tunnelig" og lader internet-trafik køre udenfor VPN-tunnelen og alt andet pakkes i VPN'en. Det er under alle omstændigheder noget, admin af VPN-koncentratoren styrer.

  Generelt er det ikke noget, en ansvarlig admin bør tillade, med mindre han mener at kunne kontrollere sikkerheden på PC'en med andre midler (policies m.v.).

De bedste hilsner
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.