Avatar billede Gix Novice
29. april 2014 - 08:24 Der er 1 løsning

Vil disse kølere passe i dette kabinet?

Hey

Nu har jeg planer om at få fat i et stille kabinet og sætte 2x AIO vandkøling deri, planerne er et Cooler Master CM Silencio 652 og så 2x Corsair H105 deri, og så smide heatsinks på selve VRAM og VRM.

Er dog lidt i tvivl om radiators passer deri, det er 240mm rads hvilket dette kabinet understøtter i front og i top, så det burde gå, ville dog lige høre ad herinde om nogen har erfaringer med dette?

Og så ville jeg også lige høre ad med hensyn til heatsinks, kender i andre steder end coolerkit i Danmark? Da dem de ikke har passer til mit formål.

Har tænkt mig at bruge en NZXT G10 Kraken til at køle mit grafikkort, og der er ca 1cm luft, så dette er max højden heatsinks kan være. Der har coolerkit 1 men pga dens udforming vil den have noget luft ud til siderne hvilket ikke vil fungere på mine VRM.

Mvh.
Gix
Avatar billede Gix Novice
12. maj 2014 - 09:02 #1
Ser ikke ud til der kommer svar.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital
Job & Karriere
Her er Netcompanys nye hovedkvarter: Flytter til ikonisk adresse i hjertet af København - kommer til at betale million-leje