Kenneth Bernholm

Tidligere Journalist, klummeskribent eller blogger

De seneste 20 år har Kenneth Bernholm skrevet artikler om it og forbrugerelektronik. Han har en baggrund som softwareudvikler i blandt andet spilindustrien og telebranchen.

Det er især bærbare computere og nettjenester, Kenneth Bernholms hjerte banker for.

Specielt holder han af tjenester, som kan gøre ham så mobil og fri som muligt, og skrivearbejdet foretages derfor via et udvalg af notebooks og diverse online kontorpakker.

På Webworld viser Bernholm vej til nettets små guldkorn.
135 artikler på Computerworld

Kenneth Bernholm

Torsdagstippet: Det lille gratis grafikværksted

Fire programmer, der ikke koster en krone, kan sammen udgøre det komplette grafikerværksted på Windows, Linux og Macintosh. Find dem her.

28. februar 2008 kl. 08.30 | læs »

Torsdagstippet: Fem smarte programmer til mobilen

Mange moderne mobiltelefoner kan køre java-applikationer, og der er mange at vælge imellem på nettet. Vi præsenterer her fem smarte javaprogrammer til din mobiltelefon.

21. februar 2008 kl. 09.01 | læs »

Torsdagstippet: Tre lette flashværktøjer

Adobe Flash er et stort, dyrt og kompliceret program, men heldigvis findes der billigere og lettere alternativer. Her er tre lette flashværktøjer til en ordentlig pris.

14. februar 2008 kl. 08.30 | læs »

Torsdagstippet: EvilLyrics finder sangteksterne

"Born down in a dead man's town / The first kick I took was when I hit the ground" - kom og syng med på Bruce Springsteens hits og mange andre. EvilLyrics downloader automatisk sangteksterne, når pc'en spiller.

7. februar 2008 kl. 09.02 | læs »

Torsdagstippet: Det bedste billede på tv'et

Dvd-film er overklistret med mærkater og certifikationer, men er letterbox bedre end anamorfi, og skal lyden helst være indspillet i Dolby Digital eller DTS? Lær at vælge den rette udgave af dvd-filmen her.

31. januar 2008 kl. 08.30 | læs »

Brandvarm Ferrari-notebook

Ferrari-navnet er lig med fart og design, og på disse områder skuffer Acer ikke. Desværre bliver deres Ferrari 1100-notebook også lige så varm som en racerbil, og det er ikke maskinens eneste fejl.

29. januar 2008 kl. 13.01 | læs »

Torsdagstippet: Gratis grafisk værksted

Var det noget med fem gratis grafikprogrammer til billedbehandling, dtp, webdesign, illustration og 3D-grafik? I så fald kan softwarehuset Serif opfylde alle ønsker. Prøv det her.

24. januar 2008 kl. 08.50 | læs »

Stærk notebook til kreative folk

Med EX600 henvender MSI sig til dem, der vil mere end blot surfe og bruge Microsoft Office. Her er stik og hardware til stort set alle formål - men også et par designfejl.

21. januar 2008 kl. 13.01 | læs »

Torsdagstippet: To skærme, to baggrundsbilleder

Man kan snildt slutte to skærme til sin pc, men det er lidt sværere at få forskellige baggrundsbilleder på de to skærme. Det problem løser DisplayFusion.

17. januar 2008 kl. 08.30 | læs »

Torsdagstippet: Puppy Linux puster nyt liv i gamle pc'er

Linux kan være løsningen, når man står med en gammel pc eller notebook, der ikke kan trække den nyeste udgave af Windows. Puppy Linux er et af de bedste valg i den situation, og hele installationen kan ligge på en lille USB-nøgle.

10. januar 2008 kl. 08.30 | læs »