Torsdagstippet: EvilLyrics finder sangteksterne

"Born down in a dead man's town / The first kick I took was when I hit the ground" - kom og syng med på Bruce Springsteens hits og mange andre. EvilLyrics downloader automatisk sangteksterne, når pc'en spiller.

EvilLyrics er ikke det mest geniale program til musikelskere, men det er tæt på. EvilLyrics finder nemlig automatisk teksterne til de sange, man spiller på sin pc, og viser dem på skærmen. Det er fuldautomatisk karaoke baseret på ens egen musiksamling.

Efter Webworld-indlægget om webkaraoke skrev læser Chris Kjølbo ind og ønskede godt nytår. I samme mail henviste han os til EvilLyrics, som fungerer sammen med mange musikafspillere såsom Winamp, iTunes, Windows Media Player, RealPlayer med flere.

Programmet fylder ikke meget, og der er gode vejledninger på webstedet i, hvordan man konfigurerer sin musikafspiller til at fungere sammen med EvilLyrics. Derefter er det blot at lytte til sin musik og få teksterne præsenteret på skærmen samtidig.

Der er også en karaoke-funktion i programmet, der fungerer på den måde, at en linje ad gangen markeres med en blå farve, så man bedre kan følge med i teksten. Det er ikke som rigtig karaoke, hvor hvert enkelt ord markeres løbende, men det fungerer da.

Lav selv flere tekster

EvilLyrics har også et par yderligere funktioner, der er værd at nævne. For det første kan man vælge mellem flere udgaver af teksterne. Dette skyldes, at de er skrevet af frivillige, så der eksisterer naturligvis flere versioner til de mest populære sange. Man kan også skrive sine egne tekster og udgive dem til andre EvilLyrics-brugere.

Man kan på samme måde lave sine egne karaoke-filer, og dermed menes ikke indspilninger af hjemlig skønsang, men derimod tekstfiler synkroniseret til musikken. Disse karaoke-filer kan selvfølgelig også deles på nettet.

Som skrevet er EvilLyrics ikke det mest geniale program for musikelskere, men hvis man kan lide at synge med, når man hører musik, er det en strålende udvidelse til musikafspilleren.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere