Brandvarm Ferrari-notebook

Ferrari-navnet er lig med fart og design, og på disse områder skuffer Acer ikke. Desværre bliver deres Ferrari 1100-notebook også lige så varm som en racerbil, og det er ikke maskinens eneste fejl.

Acer har valgt en AMD Turion 64 X2 TL-66 processor som kernen i Ferrari 1100.

Det er forfriskende i en tid, hvor mange producenter vælger Intel og Centrino Pro, og ydelsen lader heldigvis ikke noget at ønske tilbage. Chipsættet er AMD 690T, og grafikchippen er en ATI Radeon X1270, hvilket er mere end nok til de fleste.

Hukommelsen udgøres af tre gigabyte DDR2-ram, og harddisken er på hele 250 gigabyte. Derudover er det værd at bemærke FireWire-stikket, der er skjult af en gummiklap på fronten, samt S-video-udgangen, fingeraftrykslæseren, det krystalklare webcam (dog kun med VGA-opløsning) samt den indbyggede Bluetooth.

Masser af fart kræver masser af strøm
Benchmarkmålingerne gav et Windows Experience Index på 3.1 og en PCMark-score på 3649, hvilket er flot i notebook-regi. Sandra 2008 målte processoren til 15.706 MIPS og 13.773 MFLOPS, hvilket også er i den høje ende for mobile processorer.

Hukommelsens båndbredde imponerede ligeledes med 6.453 megabyte i sekundet, og der blev opnået en ScienceMark2-score på 1211.96. Sidste benchmark var Cinebench R10, og her opnåede Ferrari 1100 en score på 1828 ved enkeltprocessor-rendering.

Al denne kraft har dog sin pris, for med hele maskinen kørende med alle faciliteter og BatteryEater i gang, blev batteriet afladet på bare 66 minutter.

Det er noget af det hurtigste, vi har oplevet i nyere tid. Men når maskinen trækker 42 watt, er det vel ikke overraskende.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.