Brandvarm Ferrari-notebook

Ferrari-navnet er lig med fart og design, og på disse områder skuffer Acer ikke. Desværre bliver deres Ferrari 1100-notebook også lige så varm som en racerbil, og det er ikke maskinens eneste fejl.

Acer har valgt en AMD Turion 64 X2 TL-66 processor som kernen i Ferrari 1100.

Det er forfriskende i en tid, hvor mange producenter vælger Intel og Centrino Pro, og ydelsen lader heldigvis ikke noget at ønske tilbage. Chipsættet er AMD 690T, og grafikchippen er en ATI Radeon X1270, hvilket er mere end nok til de fleste.

Hukommelsen udgøres af tre gigabyte DDR2-ram, og harddisken er på hele 250 gigabyte. Derudover er det værd at bemærke FireWire-stikket, der er skjult af en gummiklap på fronten, samt S-video-udgangen, fingeraftrykslæseren, det krystalklare webcam (dog kun med VGA-opløsning) samt den indbyggede Bluetooth.

Masser af fart kræver masser af strøm
Benchmarkmålingerne gav et Windows Experience Index på 3.1 og en PCMark-score på 3649, hvilket er flot i notebook-regi. Sandra 2008 målte processoren til 15.706 MIPS og 13.773 MFLOPS, hvilket også er i den høje ende for mobile processorer.

Hukommelsens båndbredde imponerede ligeledes med 6.453 megabyte i sekundet, og der blev opnået en ScienceMark2-score på 1211.96. Sidste benchmark var Cinebench R10, og her opnåede Ferrari 1100 en score på 1828 ved enkeltprocessor-rendering.

Al denne kraft har dog sin pris, for med hele maskinen kørende med alle faciliteter og BatteryEater i gang, blev batteriet afladet på bare 66 minutter.

Det er noget af det hurtigste, vi har oplevet i nyere tid. Men når maskinen trækker 42 watt, er det vel ikke overraskende.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Datadrevet forretning 2020: Sæt data på den strategiske dagsorden

Forretningspotentialet i data er enormt og vil på mange måder være den udløsende faktor mellem succes og fiasko for mange virksomheder i de kommende år. På denne konference gennemgår vi en række vinder-cases med virksomheder, der i både det små og store har indtænkt data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag.

11. december 2020 | Læs mere


Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sælger du nemt IT-sikkerhed og backup som en service – og styrker din indtjening
Den klassiske forhandlermodel med salg af produkter er under pres. Som IT-forhandler er du enormt konkurrenceudsat og de kunder der køber, er ikke altid loyale. Den hårde konkurrence giver samtidig stærkt begrænsede margener. For kunden er det er mere besværligt købe produkter end det er at købe services og du risikerer derfor, at kunden smutter over til en nemmere og mere fleksibel løsning - det vil sige til nogen, der sælger services. Nøglen til vækst er ofte at påtage sig rollen som managed service provider. Her tilbyder du en pakke af services, der komplementerer primærproduktet og løser en udfordring for kunden – og styrker dit salg og din indtjening. Du opnår en løbende indtægt, en tættere relation til dine kunder og en fleksibilitet og skalerbarhed, som kun skyen kan tilbyde. Et oplagt eksempel er en kombination af salg af services som cyberbeskyttelse og backup. I denne hvidbog får du konkrete råd til, hvordan du kommer i gang med at optimere din forretningsmodel.