Robert Vanglo

Tidligere Journalist, klummeskribent eller blogger

127 artikler på Computerworld

Robert Vanglo

Norsk million-butik slår dørene op i Danmark

Den norske million-onlinebutik Komplett vil fortsat satse på Europa. Første skridt er Danmark, hvor selskabet nu åbner webbutik.

5. december 2006 kl. 15.13 | læs »

Kinesisk server kan pirataktivere Vista

En piratserver, der kan aktivere Vista-klienter, er blevet stillet til rådighed i Kina. Løsningen bryder de normale licensaftaler. Microsoft tager det ganske roligt.

5. december 2006 kl. 14.52 | læs »

Dansk Cybercom-chef midlertidig topchef

Direktøren for den danske afdeling overtager midlertidig rorpinden som topchef i it-konsulenthuset Cybercom. Den 1. juni næste år er den permanente afløser ombord.

5. december 2006 kl. 12.47 | læs »

Domstol afviser SCO's Unix-sag mod IBM

SCO taber med teknisk knockout i sagen mod IBM over en række rettigheder til Unix-styresystemet. En amerikansk domstol har afvist sagen, fordi SCO ikke har leveret det nødvendige bevismateriale.

4. december 2006 kl. 14.59 | læs »

Frygt for juleterror mod onlinetjenester

Myndighederne i USA har advaret de amerikanske finanstjenester om et muligt angreb rettet mod netbaseret aktiehandel og bankforretning. Advarslen kommer på baggrund af en trussel opdaget på et al-Qaeda websted og gælder for hele december.

4. december 2006 kl. 14.01 | læs »

Allofmp3 vil fortsætte kampen

Allofmp3.com fastholder, at musiktjenesten er lovlig, selv om de russsiske myndigheder har planer om at lukke Allofmp3 og lignende tjenester i Rusland.

4. december 2006 kl. 10.44 | læs »

MicroStrategy går efter de store danske kunder

Tema: Verdens syvendestørste leverandør af Business Intelligence-løsninger etablerede sig i Danmark i efteråret. MicroStrategy forventer at kapre de store kunder med mange data og brugere

1. december 2006 kl. 11.53 | læs »

Verizon udvider med mere video på telefonen

Bot en dag efter den seneste aftale er Verizon Wireless klar med en aftale med Revver.com. Målet er i begge tilfælde at tilbyde udvalgte videoklip, der kan afspilles direkte på kundernes mobiltelefoner.

29. november 2006 kl. 15.23 | læs »

Skype-stifteres nye projekt lige på trapperne

Janus Friis’ og Niklas Zennstroms nye projekt The Venice Project er tæt på en lancering, men er dog stadig omgærdet af en vis mystik. Det ligger dog fast, at der bliver tale om en kombination mellem tv og internet.

29. november 2006 kl. 12.18 | læs »

Russisk underskrift kan dræbe Allofmp3.com

Rusland har underskrevet en hensigtserklæring, hvor de forpligter sig til at forfølge personer og virksomheder, der krænker ophavsretten. Erklæringen er et led i WTO-forhandlingerne og kan blive dødsstødet til det russiske musiksted Allofmp3.com.

28. november 2006 kl. 16.15 | læs »