Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Jens Brinksten

Ekspert i outsourcing, nearshoring, internationalisering og globalisering.

E-Mail

jens.privat.dk@gmail.com

Twitter

@Jens_dk

Linkedin

Se Jens's LinkedIn profil

Ekspert i outsourcing, nearshoring, internationalisering og globalisering. Rådgiver og konsulent for store og mellemstore danske og internationale virksomheder i forhold til opgaver og spørgsmål om outsourcing og nearshoring.
For mig er det ikke alene et job at arbejde med outsourcing og nearshoring, men også entusiasme, for jeg ser enhver opgave som en udfordring og ønsker at alle får den bedst mulige løsning for de færrest mulige penge og en høj ROI på kortest mulige tid.

Den røde tråd i min karriere er, at jeg altid har været den person, man sætter ind, hvis man skal have løst en international opgave/udfordring hurtigst muligt og være sikker på, at der leveres.

Derudover har jeg givet foredrag og undervist på CBS, Aalborg Universitet, Gothenborg Universitet og Sofia University i samarbejde med diverse fakulteter fra CBS.

Jeg ser den globale verden som en kæmpe mulighed og ikke som en trussel, og jeg har samlet rigtig mange erfaringer fra begge sider af skrivebordet igennem de sidste mere end +25 år, som jeg gerne vil dele med andre.

Tidligere udvalgte job:

  • CEO for KMD Poland Sp. Z o.o.
  • CEO for Refugees United Foundation.
  • SVP for SimCorp Global Services.
  • CEO for SimCorp Ukraine LLC.
  • CEO/VD for ScriptServer International AB.
  • Founder og CEO for ITPeople4U og Technology Outsourcing Systems.
  • Director for KPMGs Consultancy and Financial Advisory Services in Central Asia.
  • MD for Ernst & Young Uzbekistan LLC.
16 artikler på Computerworld

Jens Brinksten

To af de største udfordringer i it-sektoren frem til 2030

Klumme: Udover, at vi kommer til at savne rigtig mange medarbejdere inden for it-fagene i fremtiden, har vi også en anden udfordring. Kan virksomhederne fastholde deres eksisterende medarbejdere i fremtiden”, efter at måden, man arbejder på, har ændret sig?

24. maj 2023 kl. 12.52 | læs »

Er AI svaret på fremtidens mangel på it-uddannede?

Klumme: Når man ser, hvad de nyligt introducerede og meget omdiskuterede chatbots såsom ChatGBT og andre kan levere, og da vi skal forvente, at udviklingen kun vil fortsætte i fremtiden, så vil disse og de ny kommende chatbots kun blive mere og mere ”intelligente”, og vil dermed kunne overtage flere og flere opgaver og/eller funktioner i mange virksomheder.

3. maj 2023 kl. 10.00 | læs »

Er BOT-modellen ved at dø?

Klumme: Markedet for nearshoring og offshoring er ved at blive en ”jungle” fyldt af ”lykkeriddere”, som mener, at de ved alt om etableringer bare fordi de har skabt en kontakt til et firma et eller andet sted i verden, som kan levere diverse it-ydelser til en god pris.

21. februar 2023 kl. 11.41 | læs »

Hvad med Portugal? Eksempler på nye it-outsourcing markeder, som man bør overveje

Klumme: Hvor kan man i dag finde kvalificerede it-resurser inden for EU's mure?

9. februar 2023 kl. 13.40 | læs »

BOT-modellen - måske den ideelle outsourcing-model

Klumme: BOT-modellen er nok en af de mest brugte modeller, hvis virksomheder vil afprøve outsourcing risikofrit, men samtidigt har planer og tanker om at gå egne veje senere (captivt).

22. marts 2021 kl. 09.50 | læs »

Hvordan sikrer danske teknologivirksomheder deres konkurrencedygtighed i længden?

Klumme: Så længe der er mangel på højt kvalificerede it-ressourcer i Danmark, vil der være udfordringer med at få adgang til kvalificerede ressourcer. Det betyder, at der vil være behov for outsourcing eller som nogen vil sige: Udflagning af jobs.

8. marts 2021 kl. 11.27 | læs »

Hvornår skal en virksomhed outsource?

Klumme: Ja, det er et spørgsmål mange topledere stiller sig selv, for hvad er ”rettidig omhu”? Hvornår er den rette timing og hvad betyder det for ens organisation, at man tager en sådan beslutning?

11. februar 2021 kl. 10.15 | læs »
9

Hjemmarbejdspladsen - burde den ikke være fradragsberettiget?

Processer ændrer sig og hjemmearbejdspladser vælter frem. Men burde vi ikke som samfund investere i folks sundhed i takt med at folk skal arbejde mere hjemmefra?

7. juli 2020 kl. 14.24 | læs »

Er du klar til it-outsourcing i en post-corona tid?

Når man arbejder med it-outsourcing/nearshoring, så er denne tid utrolig spændende, for der sker rigtig mange ting rundt om i verden.

30. juni 2020 kl. 10.37 | læs »

Kulturforståelse – vigtigere end de fleste tror og forstår

Klumme: Når man taler om internationalisering, såsom nearshoring og outsourcing, så taler man hovedsageligt om forretningsmodeller, kompetencer og økonomi. Men ange glemmer desværre at tale om et emne, som kan være utroligt afgørende for ens mulighed for at få det fulde udbytte af de internationale investeringer, nemlig KULTUR.

28. maj 2020 kl. 12.30 | læs »