Jeppe Hedaa

CEO, 7N A/S

E-Mail

jh@7n.com

Linkedin

Se Jeppe's LinkedIn profil

Jeppe Hedaa er CEO i 7N; et it-konsulenthus med base i Danmark, der repræsenterer flere end 1.300 af de absolut dygtigste it-specialister. 7N har kontorer i ni lande, og virksomheden fokuserer primært på programledere, projektledere, enterprise architects, test managers, metodespecialister og elite-udviklere.

Jeppe Hedaa er også forfatter af bogen ”Nucleon: The Missing Formula that Measures Your IT Development Performance” – en formel der kan beregne det teoretiske udviklingspotentiale i et it-udviklingsteam. Formlen er det første bud på at levere et projekt-uafhængigt tal, der kan beskrive leverancekapaciteten i et team - lidt a la hestekræfter i en bil.
8 artikler på Computerworld

Jeppe Hedaa

Et påskebudskab til it-branchen fra de højere magter

Klumme: Gør vi, som vi siger, eller romantiserer vi i vores marketingmaterialer og årsrapporter, så kollegerne nærmest ikke kan holde ud at høre på det? Det vil jeg selv bruge helligdagene til at reflektere over med tankerne på et sjældent indblik i den engelske kirke (ja du læste rigtigt).

2. april 2021 kl. 13.00 | læs »
2

Er det billigste bedst, eller er bedst det billigste?

Klumme: Nogle indkøbsafdelinger tror desværre, at billigst er bedst, og det er en katastrofe for organisationerne, da virkeligheden er stik modsat (som alle erfarne branchefolk ved).

5. marts 2021 kl. 10.00 | læs »

De fem fremskridt: Her er, hvad vi trods alt kan takke 2020 for

Klumme: Topchef for konsulenthuset 7N, Jeppe Hedeaa, lægger ikke skjul på, at det år, der nu går mod sin afslutning har været alt andet end godt. Her er hvad han mener, vi trods alt kan tage med os.

30. december 2020 kl. 16.14 | læs »
7

Hvorfor sprænger så mange it-projekter deadline og budget?

Klumme: Det er nærmest blevet en naturlov, at store it-projekter går over tid og budget. Men hvad er det, vi mangler i vores ligning, når ellers dygtige og erfarne projektledere så ofte rammer forkert?

4. december 2020 kl. 14.02 | læs »

Fem fif: Sådan identificerer du den bedst egnede it-kandidat

Klumme: Rekrutteringsprocessen skal gøres langt mere strømlinet uden for mange individuelle følelser, så man kan kategorisere kandidater langt bedre - og placere dem i det team og med de opgaver, der passer bedst.

16. oktober 2020 kl. 13.45 | læs »

Den agile metode er det naturlige skridt - men vejen byder på væsentlige faldgruber 

Klumme: De organisationer der opnår en kontinuerlig positiv effekt med agile metoder, er dem, der ikke anskuer det agile som en implementering, men som et apparat, der konstant trimmes og tilpasses den kontekst, man opererer i. Agile metoder er ganske enkelt det naturlige skridt for den moderne virksomhed.

6. august 2020 kl. 15.02 | læs »
1

Sæt de dygtigste it-folk i små teams og slip tøjlerne

Klumme: Noget tyder på, at it-afdelingerne de seneste mange år har satset på for store teams, og i for lille grad har fokuseret på sammensætning.

11. juni 2020 kl. 10.21 | læs »

De tre vigtigste lektier for ethvert it-projekt - sådan bør du gøre

Klumme: Der findes tre fundamentalt vigtige sandheder, som du er nødt til at følge, hvis du skal have succes med et it-team. Se her, hvordan du kan gøre dit team meget bedre.

10. juli 2013 kl. 07.00 | læs »