Jesper Schleimann

Nordisk CTO i SAP

E-Mail

jesper.schleimann@sap.com

Twitter

@jespersch

Linkedin

Se Jesper's LinkedIn profil

Evangelist inden for digital simplificering og CTO hos SAP i Norden. I min hverdag diskuterer jeg forretning og teknologi med kunderne, mens jeg løbende tjekker udsigten til eksponentielt stormvejr.  Jeg har arbejdet med it og digitalisering i over 20 år med jobs i SAS Institute, CSC og SAP. Jeg er økonom fra Københavns Universitet og har en Executive MBA fra CBS.

5 artikler på Computerworld

Jesper Schleimann

Hvad enhver digitalt tænkende CxO bør lære sine lederkolleger og bestyrelse: Her har du CxO’ens pixibog om platforme

Klumme: Platformsejerne tjener de store penge i den digitale økonomi. Amazon, Apple og AirBnB er alle fine nutidige eksempler. Computerhistorien er spækket med en række andre eksempler på dygtig teknologisk platformstænkning, og nøglen er at tænke i økosystemer. Her kan du læse, hvad enhver digitalt tænkende CxO bør lære sine lederkolleger og bestyrelse om potentialet i platformstænkning.

19. december 2017 kl. 12.30 | læs »
1

Den gammeldags it-sælger er død ... er du en af dem?

Klumme: Disruption er ikke kun noget, man sælger til sine kunder. Gammeldags it-sælgere får det svært, for kunderne forventer en helt anden grad af involvering i forretningsudviklingen, som ikke nødvendigvis fører til et salg.

20. oktober 2017 kl. 10.23 | læs »

Om du spiller senior eller oldboys i it-branchen, så få styr på dit talentakademi og rekruttér nogle mini-putter. Jeg lover, at det er det hele værd

Klumme Vores organisations-kulturer mangler vilje og vildskab. Men alle os, der spiller på senior-holdet for it-Danmark, har altså et ansvar for at udvikle de nye generationer til at blive digitale rockstjerner. Så lad os komme i gang med aktiviteter for de unge himmelstormere. Så lærer vi også selv en masse.

14. september 2017 kl. 11.01 | læs »

It-afdelingen får central rolle i den fjerde industrielle revolution - hvem skal ellers sørge for datastrømmene?

Klumme: IoT og Machine Learning vil ændre vores verden. Det er afgørende at komme i gang nu, eksperimentere med data og forretningsmodeller og skaffe sig den første strøm af sensordata. Datastrømmene er jernbanesporene i den fjerde industrielle revolution.

31. marts 2017 kl. 09.02 | læs »

It-hjælp ønskes (men CIO'er behøver ikke ansøge)

Klumme: Toplederne har i den grad fattet interesse for digital transformation. Derfor risikerer CIO'erne at blive kørt ud på et sidespor i disse år. Hvem løber med topledernes fortrolighed i spillet om nye digitale forretningsmodeller?

28. november 2016 kl. 10.50 | læs »