Anders Dyrholm

Kundeansvarlig projektleder, Orbit Online

E-Mail

and@orbit.online

Linkedin

Se Anders's LinkedIn profil

Kundeansvarlig med særlig fokus på CV-styring, referencer-, kompetencer- og ressourcestyring.

Specialiseret indenfor procesoptimering med særlig fokus på ingeniør-, rådgivnings-, arkitekt-, og entreprenørbranchen.

Jeg arbejder primært med egenudviklede softwareløsninger til styring og optimering af processer i vidensvirksomheder.
Jeg er oprindelig uddannet kaospilot, men har arbejdet med software- og forretningsudvikling med særligt fokus på tilbudsgivende virksomheder siden 2011.
CV- og referencestyring er mit speciale, og jeg har de sidste mange år hjulpet større virksomheder indenfor især bygge- rådgivnings- og arkitektbranchen.
Læs mere om mit arbejde på www.orbit.online
9 artikler på Computerworld

Anders Dyrholm

2

Syv grunde til, at it-projekter ikke kommer ordentligt i luften – og hvad man som organisation kan gøre for at undgå at havne i situationen

Klumme: De fleste organisationer kender til, at dyrt indkøbt software og systemer samler støv og ikke rigtig bliver brugt i den udstrækning og på den måde, som man forud for investeringen havde forestillet sig.

11. april 2019 kl. 10.00 | læs »
15

Jeg skal da have rabat!? ... Nej, det skal du ikke

Klumme: Der kan være mange gode grunde til at give rabat – og mindst lige så mange gode grunde til at lade være.

20. marts 2019 kl. 10.59 | læs »
1

Kære medarbejder, kollega, leder, chef: Har du husket at sige tak til din tilbudsafdeling i dag?

Klumme: At arbejde i tilbudsafdelingen er lidt som at arbejde på en intensiv-afdeling på et hospital: Alting sker i højt tempo, og man sender tingene videre, inden man helt ved, hvordan det kommer til at gå. Og "patienten" vender aldrig tilbage og siger tak. Men ingen virksomheder kan klare sig uden folkene i afdelingen. Har du husket at sige tak?

15. oktober 2018 kl. 10.00 | læs »
2

Hurra – jeg skal ikke have nyt job

Klumme: Her op imod sommerferien ser jeg rigtig mange mennesker, som får nyt job og som kaster sig ud i nye udfordringer, går selvstændigt, vælger at videreuddanne sig og alt mulig andet. Det er fantastisk – og det er inspirerende. Men jeg skal ingen steder.

19. juni 2018 kl. 10.56 | læs »
2

Opråb til ERP-leverandørerne: Stram op - I opfører jer uanstændigt

Klumme: Hvorfor kan ERP-projekter ikke leveres til fastpris ligesom andre systemer? Hvordan kan ERP-leverandørerne slippe afsted med at opføre sig uanstændigt? ERP-leverandørerne har et alvorligt problem og er nødt til at gøre det bedre. Se nogle af mine vilde eksempler fra den danske it-branche her.

16. januar 2018 kl. 11.03 | læs »
2

Derfor skal du helst placere ansvaret for CV'er i tilbudsafdelingen: Og husk nu at tage den med på råd

Klumme: De organisationer, jeg har set, der fungerer allerbedst i forhold til brugen af CV’er, er virksomheder, der har placeret ansvaret for CV’erne i tilbudsafdelingen. Noget af det værste, jeg har set, er når ansvaret for et godt CV er placeret direkte hos medarbejderen.

21. december 2017 kl. 10.15 | læs »

Husk: Folk skriver kun CV’er i fritiden hvis de søger nyt job

Klumme: For at sikre at CV’erne ikke bliver øjebliksbilleder, der bliver forældede over tid, er det vigtigt at udarbejde en guideline for, hvor ofte et CV skal være opdateret, og hvad man forventer, det skal indeholde. Husk at dyrke dem, der gør det godt fremfor at kæmpe med de gamle hanelefanter, som brokker sig hver gang, de skal opdatere CV’et. Men vær parat til at sanktionere.

7. december 2017 kl. 10.41 | læs »
6

Husk det nu: CV’er er også persondata - få styr på dem inden GDPR træder i kraft

Klumme: I mange virksomheder er det almindeligt, at man har tilbudsmapper liggende enten i fysisk kopi eller som mapper på et fællesdrev. Disse mapper vil typisk indeholde det materiale, der er sendt frem som en del af tilbuddet/prækvalifikationen. Det være sig tro og love-erklæringer, referencer – og CV’er. Dette er en rigtig skidt idé.

29. november 2017 kl. 14.40 | læs »
2

Sådan får du styr på medarbejdernes ultravigtige CV'er - de er langt vigtigere end du tror

Klumme: ”Er dit CV opdateret?! Heidi nede fra salg skal bruge det ASAP”. Alle virksomheder, der lever af at sælge medarbejdernes kompetencer, har oplevet total forvirring om CV'erne, når det virkelig gælder. Her har du mine gode råd til at få styr på CV-arbejdet.

15. november 2017 kl. 12.50 | læs »