Anders Dyrholm

Kundeansvarlig projektleder, Orbit Online

E-Mail

and@orbit.online

Linkedin

Se Anders's LinkedIn profil

Kundeansvarlig med særlig fokus på CV-styring, referencer-, kompetencer- og ressourcestyring.

Specialiseret indenfor procesoptimering med særlig fokus på ingeniør-, rådgivnings-, arkitekt-, og entreprenørbranchen.

Jeg arbejder primært med egenudviklede softwareløsninger til styring og optimering af processer i vidensvirksomheder.
Jeg er oprindelig uddannet kaospilot, men har arbejdet med software- og forretningsudvikling med særligt fokus på tilbudsgivende virksomheder siden 2011.
CV- og referencestyring er mit speciale, og jeg har de sidste mange år hjulpet større virksomheder indenfor især bygge- rådgivnings- og arkitektbranchen.
Læs mere om mit arbejde på www.orbit.online
12 artikler på Computerworld

Anders Dyrholm

Drop julelegene: Sig nu bare, hvad dine it-løsninger koster

Klumme: Transparente standardpriser på software giver rigtig meget mening, hvis man sælger et standardprodukt. Det er der flere gode grunde til.

12. april 2021 kl. 13.10 | læs »
3

Mere digitalisering? Så er vi er nødt til at ændre den måde, vi indkøber it på

Klumme: Hvis vi ønsker mere digitalisering både i det offentlige og private virksomheder, er vi nødt til at tale om elefanten i rummet: Indkøb.

20. juli 2020 kl. 14.56 | læs »

Er KPI'er altid kedelige? Nej, det er de heldigvis ikke - sådan får du maksimal værdi ud af dem

Klumme: KPI'er har ingen værdi i sig selv, men de giver os indsigt til at analysere og handle på de tendenser vi observerer. Og deri ligger værdien. Her får du gode råd til at komme i gang med KPI'er - og hvor faldgruberne er.

18. februar 2020 kl. 12.00 | læs »
2

Syv grunde til, at it-projekter ikke kommer ordentligt i luften – og hvad man som organisation kan gøre for at undgå at havne i situationen

Klumme: De fleste organisationer kender til, at dyrt indkøbt software og systemer samler støv og ikke rigtig bliver brugt i den udstrækning og på den måde, som man forud for investeringen havde forestillet sig.

11. april 2019 kl. 10.00 | læs »
15

Jeg skal da have rabat!? ... Nej, det skal du ikke

Klumme: Der kan være mange gode grunde til at give rabat – og mindst lige så mange gode grunde til at lade være.

20. marts 2019 kl. 10.59 | læs »
1

Kære medarbejder, kollega, leder, chef: Har du husket at sige tak til din tilbudsafdeling i dag?

Klumme: At arbejde i tilbudsafdelingen er lidt som at arbejde på en intensiv-afdeling på et hospital: Alting sker i højt tempo, og man sender tingene videre, inden man helt ved, hvordan det kommer til at gå. Og "patienten" vender aldrig tilbage og siger tak. Men ingen virksomheder kan klare sig uden folkene i afdelingen. Har du husket at sige tak?

15. oktober 2018 kl. 10.00 | læs »
2

Hurra – jeg skal ikke have nyt job

Klumme: Her op imod sommerferien ser jeg rigtig mange mennesker, som får nyt job og som kaster sig ud i nye udfordringer, går selvstændigt, vælger at videreuddanne sig og alt mulig andet. Det er fantastisk – og det er inspirerende. Men jeg skal ingen steder.

19. juni 2018 kl. 10.56 | læs »
2

Opråb til ERP-leverandørerne: Stram op - I opfører jer uanstændigt

Klumme: Hvorfor kan ERP-projekter ikke leveres til fastpris ligesom andre systemer? Hvordan kan ERP-leverandørerne slippe afsted med at opføre sig uanstændigt? ERP-leverandørerne har et alvorligt problem og er nødt til at gøre det bedre. Se nogle af mine vilde eksempler fra den danske it-branche her.

16. januar 2018 kl. 11.03 | læs »
2

Derfor skal du helst placere ansvaret for CV'er i tilbudsafdelingen: Og husk nu at tage den med på råd

Klumme: De organisationer, jeg har set, der fungerer allerbedst i forhold til brugen af CV’er, er virksomheder, der har placeret ansvaret for CV’erne i tilbudsafdelingen. Noget af det værste, jeg har set, er når ansvaret for et godt CV er placeret direkte hos medarbejderen.

21. december 2017 kl. 10.15 | læs »

Husk: Folk skriver kun CV’er i fritiden hvis de søger nyt job

Klumme: For at sikre at CV’erne ikke bliver øjebliksbilleder, der bliver forældede over tid, er det vigtigt at udarbejde en guideline for, hvor ofte et CV skal være opdateret, og hvad man forventer, det skal indeholde. Husk at dyrke dem, der gør det godt fremfor at kæmpe med de gamle hanelefanter, som brokker sig hver gang, de skal opdatere CV’et. Men vær parat til at sanktionere.

7. december 2017 kl. 10.41 | læs »