Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

John A. Hunderup

Dir. cand. scient. dat., PR2

E-Mail

jah@pr2.dk

Linkedin

Se John A.'s LinkedIn profil

John bragte i 2002 projektstyringsmetoden PRINCE2® til Danmark.

Som den første godkendte danske underviser i metoden, har John fra 2002 opbygget Danmarks højeste og mest anerkendte spidskompetence i anvendelse, kompetenceudvikling og praktisk brug af PRINCE2-metoden.

John har præget PRINCE2 samfundet i Danmark fra starten i 2002, idet fx mange projektledere, styregrupper, ledelser og organisationer har fået værdi af Johns støtte i praktisk brug af PRINCE2 metoden.

John har mere end 15 års erfaring med rådgivning i implementering og tilpasning af PRINCE2, samt udviklet ledelses- og styregruppeadfærd i mere end 50 offentlige og private virksomheder.

John er også en hyppig indlægsholder på seminarer og erfa-grupper vedrørende projektledelse, styregrupper og PRINCE2.

Tidligere job

Selvstændig rådgiver siden 1983
8 artikler på Computerworld

John A. Hunderup

Sådan bliver du projektleder, kapitel 4: Uddannelse og karriere

Klumme: I den fjerde og foreløbigt sidste artikel får du et overblik over mulighederne for uddannelse til projektleder. Vi ser på de mulige veje du kan gå og på spørgsmålet om hvad et certifikat er værd. Vi ser lidt på projektlederens karrierevej - der ofte kan ende med et bump.

8. november 2018 kl. 10.00 | læs »

Sådan bliver du projektleder, kapitel 3: Kend projektet og kravene til projektlederen

Klumme: I denne artikel ser vi på nogle nøgler til at vurdere de krav, som projektet stiller til projektlederen. Det er vigtigt for dig at være opmærksom på dette, når du søger erfaringer som projektleder eller job som projektleder.

7. november 2018 kl. 14.14 | læs »

Sådan bliver du projektleder, kapitel 2: Kom godt i gang på den gode måde - erfaring er altafgørende

Klumme: Den anden artikel handler om hvordan du kan komme i gang med at samle erfaring, når kravet for at arbejde som projektleder netop er erfaring. Kort sagt: Hvordan kan du begynde at suge erfaring til dig.

6. november 2018 kl. 13.04 | læs »

Sådan bliver du projektleder, kapitel 1: Vigtige spørgsmål, som du bør stille dig selv på forhånd

Klumme: Mange fagpersoner og teknikkere oplever, at de med tiden får mere eller mindre ledelsesansvar og måske glider ind i projektledelseslignende roller. Her har du nogle metoder til at afklare, om det overhovedet er noget for dig.

5. november 2018 kl. 10.00 | læs »

Kan du styre dit projekt som et skib ... eller sejler det bare, som det plejer?

Klumme: Ledelsen i en virksomhed må ikke slå sig til tåls med, at ”det med projekter er så vanskeligt, så det er OK, at det ikke går helt godt”. Ledelsen er selv nøglen til at gøre det bedre.

13. marts 2018 kl. 11.08 | læs »

Har du styr på alle medarbejdere? Forskellige forretningsmål kan splitte sunde projekter helt ad

Klumme: Forskellige forretningsinteressenter, der hver især vil kæmpe for at få bolden i én bestemt retning, er gift for et projekt.

5. januar 2018 kl. 12.56 | læs »

Få styr på styregrupperne i dine projekter: Her bør du altid begynde

Klumme: 'Roller & ansvar' kan i projektledelse hurtigt blive som at kaste vand på en gås, hvis ikke man begynder med et væsentlig paradigmeskift i styregrupperne.

14. december 2017 kl. 09.01 | læs »
7

Sådan blev PRINCE2 til noget billigt skidt!

Klumme: Det der i begyndelsen var styrken for PRINCE2-metoden, nemlig standardiseringen og eksamen, er blevet til metodens fald mod dårlig kvalitet i uddannelse og anvendelse.

22. november 2017 kl. 13.30 | læs »