Fredrik Arveskär

Nordisk salgsdirektør, Infinidat

E-Mail

farveskar@infinidat.com

Twitter

@farveskar

Linkedin

Se Fredrik's LinkedIn profil

Fredrik Arveskär er nordisk salgsdirektør i Infinidat.

Fredrik Arveskär har 23 års erfaring med salg, opbygning af salgsorganisationer og start af nordiske forretningsenheder.

Han arbejder gerne med alle kunder fra forbrugere til store virksomheder. De seneste 21 år har været inden for it, og 8 af disse år har været i Telekommunikation.
8 artikler på Computerworld

Fredrik Arveskär

Sikkerhedskopien er ikke længere tilstrækkelig til at beskytte data

Klumme: It-sikkerhed og databeskyttelse på flere forskellige niveauer er et absolut must for at sikre virksomheder og organisationer i dag. Korrekt implementeret giver en god strategi såkaldt cyberresiliens. I klartekst handler det om at få en virksomhed i gang hurtigt efter et cyberangreb.

18. maj 2022 kl. 12.22 | læs »

Datalagring med AI er et must

Klumme: AI er og bliver fortsat endnu mere central for alle, der har brug for storage- og datasystemer til moderne virksomheder, hvor informationen skal generere en umiddelbar fordel.

27. maj 2020 kl. 10.15 | læs »

Storage er afgørende i moderne FinTech

Klumme: I udgangspunktet er bankvirksomhed og FinTech ekstremt ømfindtlige forretnings-områder. De omfatter typisk informationer og data, der ikke er nogen der ønsker bliver mistet, eller falder i hænderne på de forkerte. Det omfatter også meget store mængder data og data-kategorier, der skal kunne analyseres i realtime.

20. april 2020 kl. 10.15 | læs »

Når udenlandsk lovgivning truer dine data, er det tid til et grundigt kig på din lagringsstrategi

Klumme: Det er farligt at stole helt på eksterne opbevaringsløsninger. Ændret lovgivning øger behovet for egne storagekompetencer hos kunderne, skriver Fredrik Arveskär fra Infinidat.

4. oktober 2019 kl. 10.00 | læs »

Datadrevet innovation kan hurtigt blive en dyr omgang

Klumme: Det er dyrt og usikkert at investere i databaseret innovation og udvikling

19. november 2018 kl. 10.30 | læs »
2

Lagring af krypterede data står til at blive et helt nyt konkurrenceparameter for os alle

Klumme: Kravet om end-to-end kryptering af data har den konsekvens, at virksomhedernes data ikke længere kan komprimeres, når de nu skal krypteres. Konkurrencefordelen kommer derfor til de virksomheder, der finder den mest optimale løsning.

27. september 2018 kl. 13.11 | læs »
4

Fremtidens storage-løsninger er ikke, hvad de har været

Klumme: Det er ikke let at vide hvilken storage-løsning, der er bedst med så mange forskellige løsninger og leverandører.

3. april 2018 kl. 09.00 | læs »

Lagring er det nye sort i en AI-baseret økonomi - det tvinger os til at tænke storage på en helt ny måde

Klumme: Hvis data er den nye olie, er lagring det nye raffinaderi i det AI-baserede økosystem. Men hvordan griber man de nye muligheder - hvor skal man begynde?

28. februar 2018 kl. 11.59 | læs »