Mikkel Heltborg Terp

Global Account Manager, Hewlett Packard Enterprise

E-Mail

mikkel.terp@hpe.com

Linkedin

Se Mikkel's LinkedIn profil

Ansvarlig for salg af datacenter-teknologier i Hewlett Packard Enterprise til en række globale virksomheder.

Mange af vores kunder har traditionelle it-miljøer og er ved at transitionere til mere sikre miljøer som er baseret i skyen og som er mobile. Og mange af vores kunder har en kombination af både traditionelle og meget moderne miljøer. Uanset hvor vores kunder befinder sig på denne rejse, er det vores opgave at kunne levere både teknologi og løsninger, der understøtter dette.
10 artikler på Computerworld

Mikkel Heltborg Terp

Nyheder via sociale medier – danner it-platforme opinion?

Klumme Heldigvis har kun meget få danskere tillid til nyheder på sociale medier. Vi har alle brug for noget diversitet og nogle mennesker, der er uenige med os og har en helt anden baggrund.

13. maj 2019 kl. 11.35 | læs »

Hvad er det egentligt, der får kunder til at købe de produkter, som de tilbydes?

Klumme: Det har altid interesseret os, der er i den mere kommercielle del af it-branchen, hvad det er, der får kunder til at købe de løsninger, de tilbydes. Her får du nogle reflektioner.

9. maj 2019 kl. 13.12 | læs »

Svindel med din telefon: Her er de kriminelles nyeste metoder, som du skal holde øje med

Klumme: Svindel med din telefon og teleinfrastrukturen - eller telecom fraud, som det hedder på fagsproget - er en gammel disciplin for de kriminelle. Men metoderne har forandret sig en del. Her er et overblik over de nyeste typer af svindel. Og hvad der kan gøres ved det.

22. marts 2019 kl. 13.45 | læs »
2

Det er ikke svært at afsløre svindel. Men det kræver vilje. Og er viljen tilstede?

Klumme: Vi danskere skal være glade for vores indbyggede tillid til hinanden. Men er vi som danskerne i virkeligheden et naivt folkefærd, der lever i et samfund, der er bygget på tillid. Og et samfund, der ikke er gearet til et globalt samfund med mange it-kriminelle?

4. marts 2019 kl. 10.21 | læs »
1

Den, der gør noget, er også den, der begår fejl

Klumme: De fleste er vokset op med en kultur, hvor man skal placere et ansvar, og hvor man peger fingre ad fejl. Men denne approach er helt forkert, hvis du spørger mig. Istedet bør vi lære af fejl. Og blive klogere og mere erfarne. Det er egentlig ikke så svært.

26. februar 2019 kl. 11.28 | læs »

Videndeling er en forudsætning for fremskridt: Har vi en pligt til at dele med andre?

Klumme: Når man nu har opfundet noget vigtigt og betydningsfuldt, har man så en indbygget pligt til at dele det med andre?

8. februar 2019 kl. 13.00 | læs »
11

De fleste ved ikke, hvor hurtigt verden udvikler sig ... og snart har menneskeheden gjort sin sidste opfindelse. Men det bliver OK

Klumme: Teknologisk singularitet er på vej, og verden bliver meget bedre, end den i forvejen er. Men hold godt fast, for det går meget hurtigere, end du tror.

31. januar 2019 kl. 09.55 | læs »
1

Mange tror fejlagtigt, at it kræver en høj intelligens og specialviden. Det er bare ikke sandt

Klumme: Danmark er ikke udelukkende et videnssamfund for folk med lange uddannelser. Vi skal bruge alle ”skill-sets” - både dem, der kræver syv år på universitetet, dem, der kræver tre år i mesterlære og dem, der er ufaglærte. Kort sagt alle. Og så skal vi lære at leve i en it-baseret verden. Her er mit bud på, hvad vi mangler.

16. januar 2019 kl. 12.13 | læs »
1

Har du fået en overvågningsjulegave?

Klumme: Det er meget vigtigt, at alle er klar over, at al teknologi har både en positiv og en negativ anvendelse og at vi forstår det potentiale - både positivt og negativt - som enhver teknologi rummer. Velkommen til overvågningssamfundet.

4. januar 2019 kl. 10.10 | læs »

Kampen mod it-kriminalitet skal op i et højere tempo: Vi lever i konstant kamp mod endnu uopdagede trusler

Klumme: Min store anke er den manglende ”readyness,” der er fra både myndighederne og individets side, når det gælder it-sikkerhed. Jeg tror, at vi skal op i et helt andet tempo og erkende, at vi lever i en konstant kamp mod nye – og endnu ikke opdagede – kriminelle metoder.

20. december 2018 kl. 12.00 | læs »