Mikkel Heltborg Terp

Category Manager, Hewlett Packard Enterprise

E-Mail

mikkel.terp@hpe.com

Linkedin

Se Mikkel's LinkedIn profil

Category Manager hos Hewlett Packard Enterprise Danmark for IoT – Internet of Things.

Jeg skriver om ”Emerging Technologies”, både dem fra min arbejdsgiver og dem fra it-industrien generelt. Jeg skriver også om de mennesker, der præger vores branche, og dem der præger vores samfund og verden.
34 artikler på Computerworld

Mikkel Heltborg Terp

Forvirret over alle de Ops’er, der tales om i it-branchen? Her er overblikket

Klumme: Ops handler i virkeligheden om at få it til at glide nemmere. Sværere er det såmænd ikke. Her får du begreberne og overblikket.

17. juli 2020 kl. 10.45 | læs »

Work/life-balance i it-branchen? Derfor er jagten på et liv i balance meningsløs

Klumme: Her i it-branchen er mange nok blevet konfronteret med Work/Life-harmony-konceptet. Men findes et sådant koncept i virkeligheden? Eller er det bare noget, som der står på en plakette på væggen i receptionen?

13. juli 2020 kl. 12.05 | læs »

Den ultimative manipulation: Vi skal snart tage stilling til nogle alvorlige emner

Klumme: Når man inden længe teknologisk kan kortlægge og få adgang til din hjerne og dermed manipulere med denne, så kan din hjerne også hackes. Og hvis din hjerne kan hackes, så kan den også manipuleres til at have nogle værdier og holdninger, som du ikke nødvendigvis er født med. De mange teknologiske fremskridt rummer en masse ”unknown unknowns," som vi kommer til at skulle tage stilling til.

18. juni 2020 kl. 09.50 | læs »

Ejendomsrettens ukrænkelighed: Når verden går mod at få leveret mere og mere som en service

Klumme: Verden går mod at få leveret mere og mere som en service. Men service provider-filosofien har været både kendt og anvendt i mange år. For mange mangler blot den mentale omstilling til et samfund, hvor næsten alt er leveret som en service.

29. maj 2020 kl. 10.00 | læs »

Open Covid Pledge: Det er lige vand på min mølle, at vi er med til at støtte en mere fair, fri og åben verden

Klumme: En del af ”New Normal” for tiden er, at flere store teknologi-virksomheder har indgået en såkaldt “Open Covid Pledge," hvor de stiller deres viden til rådighed. Det er lige vand på min mølle, at vi er med til at støtte en mere fair, fri og åben verden.

4. maj 2020 kl. 09.41 | læs »
2

Jeg holder af hverdagen - effektivitets- og produktivitetsforbedringer ved hjemmearbejde

Klumme: Når flere virksomheder melder om en øgning i produktiviteten under hjemmearbejde, hvordan forklarer det så tesen med, at vi er flokdyr? Er mennesket mere produktivt alene?

28. april 2020 kl. 10.00 | læs »

En hjælpende (it) hånd i en coronatid

Klumme: Næsten alle virksomheder er på udkig efter hjælp i øjeblikket og mange producenter er dedikeret til at yde denne hjælp til både kunder og partnere. Via sine it-producenter kan de fleste virksomheder få en hjælpende hånd i en meget udfordrende tid.

22. april 2020 kl. 10.15 | læs »

Op med humøret - det hele kunne være meget værre

Klumme: Der er ingen grund til at beklage sig over små udfordringer, når det kunne være meget værre. Op med humøret, for det bliver en god dag. Og det bliver en god påske. Og før eller siden, så er corona-krisen overstået. Livet er en gave.

8. april 2020 kl. 14.00 | læs »

CSI – Container Storage Interface

Klumme: CSI – Container Storage Interface – er basalt set er en standard for at tilslutte storage til containere. Men der er mere i det end det.

2. april 2020 kl. 13.02 | læs »
2

Derfor kan IoT forbedre din livskvalitet

Klumme: Det er videnskabeligt fastslået, at såkaldte undersovere – som i øvrigt er et globalt fænomen – lever med en masse ulemper. Ulemper som eksempelvis et forkortet liv, overvægt og fald i testosteronproduktionen. Men IoT-devices kan være med til at forbedre din søvn.

30. marts 2020 kl. 10.00 | læs »