Mikkel Heltborg Terp

Category Manager, Hewlett Packard Enterprise

E-Mail

mikkel.terp@hpe.com

Linkedin

Se Mikkel's LinkedIn profil

Category Manager hos Hewlett Packard Enterprise Danmark for IoT – Internet of Things.

Jeg skriver om ”Emerging Technologies”, både dem fra min arbejdsgiver og dem fra it-industrien generelt. Jeg skriver også om de mennesker, der præger vores branche, og dem der præger vores samfund og verden.
32 artikler på Computerworld

Mikkel Heltborg Terp

1

Det intelligente disk array

Klumme: Min påstand er, at alle kan lave et velfungerende disk array. Men alle kan ikke lave et disk array, der er intelligent. Og dette i et effektivt miljø.

6. februar 2020 kl. 09.40 | læs »
2

Tekno-etik: Har opfinderen et ansvar?

Klumme: Har opfinderne har et implicit ansvar for, at deres opfindelser anvendes til etiske formål? Når vi mener, at svarene på alle verdens udfordringer ligger i de data, vi allerede har, så er det vores pligt at udvikle platforme, der kan analysere disse data.

29. januar 2020 kl. 10.00 | læs »
2

Alle producenter påstår, at de har Den Sikre Server

Klumme: Alle producenter påstår at have en såkaldt ”sikker server”. Men hvad ligger der egentlig i begrebet en sikker server?

10. januar 2020 kl. 10.00 | læs »

Nytårsforsæt? Du skal da bare 'cowboye up'

Klumme: Forandringer kommer helt automatisk, men det gør fremskridt altså ikke. Fremskridt – og dermed en mere gloværdig æra i ens liv - skal man knokle for.

23. december 2019 kl. 11.05 | læs »

Edge computing i rummet på standard-hardware: Derfor har vi brug for rum-tech

Klumme: Rumrejser til Mars, NASA og Cape Canaveral rimer ikke rigtig på standardhardware. Men det er der ved at blive lavet om på, for it-teknologi bevæger sig så hurtigt, at specialbygget grej ikke længere giver mening.

17. december 2019 kl. 10.00 | læs »
1

Exascale computing er for alvor på vej: Vi står på randen af en ny æra

Klumme: Med exascale computing er vi på vej ind i en ny æra, der drives af massive mængder data og dermed massive workloads, som simpelthen ikke kan processes inden for rimelig tid med de teknologier, som er til rådighed i dag.

18. november 2019 kl. 10.20 | læs »
2

Husk Omaha Beach

Klumme: Jeg er sikker på, at det ikke har en fatal konsekvens at tage i skole en enkelt dag uden sin mobiltelefon.

17. oktober 2019 kl. 11.30 | læs »

Husk nu at opføre dig ordentligt - det er altså slet ikke så svært

Klumme: Det er som bekendt ikke alle superhelte, der bærer kappe. Nogle holder bare døren. Denne klumme handler om hvordan du kan blive (endnu) bedre til at omgås andre mennesker.

11. oktober 2019 kl. 12.04 | læs »
2

Det er viljestyrke og disciplin, der skal drive os fremad

Klumme: It-branchen er jo kendt for at have nogle meget drevne typer. Er disse så motiverede eller har de en stærk viljestyrke? I min verden er motivation i sig selv ikke meget værd. Dét, som det i virkeligheden handler om, er viljestyrke og disciplin.

18. september 2019 kl. 10.00 | læs »
1

Her er ”The Machine”: Velkommen til den nye verden

Klumme: Vi er nået til enden på ”Moore’s Law” er det bedste, der er sket for computing siden starten på ”Moore’s Law," fordi vi nu kan gentænke og redesigne fremtidens computer. Og det har vi gjort.

9. september 2019 kl. 15.15 | læs »