Mikkel Heltborg Terp

Category Manager, Hewlett Packard Enterprise

E-Mail

mikkel.terp@hpe.com

Linkedin

Se Mikkel's LinkedIn profil

Category Manager hos Hewlett Packard Enterprise Danmark for IoT – Internet of Things.

Jeg skriver om ”Emerging Technologies”, både dem fra min arbejdsgiver og dem fra it-industrien generelt. Jeg skriver også om de mennesker, der præger vores branche, og dem der præger vores samfund og verden.
38 artikler på Computerworld

Mikkel Heltborg Terp

En hjælpende (it) hånd i en coronatid

Klumme: Næsten alle virksomheder er på udkig efter hjælp i øjeblikket og mange producenter er dedikeret til at yde denne hjælp til både kunder og partnere. Via sine it-producenter kan de fleste virksomheder få en hjælpende hånd i en meget udfordrende tid.

22. april 2020 kl. 10.15 | læs »

Op med humøret - det hele kunne være meget værre

Klumme: Der er ingen grund til at beklage sig over små udfordringer, når det kunne være meget værre. Op med humøret, for det bliver en god dag. Og det bliver en god påske. Og før eller siden, så er corona-krisen overstået. Livet er en gave.

8. april 2020 kl. 14.00 | læs »

CSI – Container Storage Interface

Klumme: CSI – Container Storage Interface – er basalt set er en standard for at tilslutte storage til containere. Men der er mere i det end det.

2. april 2020 kl. 13.02 | læs »
2

Derfor kan IoT forbedre din livskvalitet

Klumme: Det er videnskabeligt fastslået, at såkaldte undersovere – som i øvrigt er et globalt fænomen – lever med en masse ulemper. Ulemper som eksempelvis et forkortet liv, overvægt og fald i testosteronproduktionen. Men IoT-devices kan være med til at forbedre din søvn.

30. marts 2020 kl. 10.00 | læs »
1

Ved du hvad CI, HCI og dHCI er?

Klumme: Er du forvirret over, hvad forskellen på CI (Converged Infrastructure), HCI (Hyper Converged Infrastructure) og dHCI (disaggregated Hyper Converged Infrastructure) er?

18. marts 2020 kl. 10.30 | læs »
5

Hjælp, vi er blevet disrupted ... og det at tænke i afledte effekter

Klumme: Jeg knus-elsker ideen om, at når jeg vågner, så er intet, som jeg tror, at det er. Og jeg minder mig selv om den gamle læresætning ”You snooze, You loose” hele tiden. Mennesket er designet til hele tiden at være i overlevelses-mode og alle menneskeracer før homo sapiens er altså uddøde, fordi de blev for magelige.

21. februar 2020 kl. 10.05 | læs »
1

Det intelligente disk array

Klumme: Min påstand er, at alle kan lave et velfungerende disk array. Men alle kan ikke lave et disk array, der er intelligent. Og dette i et effektivt miljø.

6. februar 2020 kl. 09.40 | læs »
2

Tekno-etik: Har opfinderen et ansvar?

Klumme: Har opfinderne har et implicit ansvar for, at deres opfindelser anvendes til etiske formål? Når vi mener, at svarene på alle verdens udfordringer ligger i de data, vi allerede har, så er det vores pligt at udvikle platforme, der kan analysere disse data.

29. januar 2020 kl. 10.00 | læs »
2

Alle producenter påstår, at de har Den Sikre Server

Klumme: Alle producenter påstår at have en såkaldt ”sikker server”. Men hvad ligger der egentlig i begrebet en sikker server?

10. januar 2020 kl. 10.00 | læs »

Nytårsforsæt? Du skal da bare 'cowboye up'

Klumme: Forandringer kommer helt automatisk, men det gør fremskridt altså ikke. Fremskridt – og dermed en mere gloværdig æra i ens liv - skal man knokle for.

23. december 2019 kl. 11.05 | læs »