Peter Møller Kristensen

Administrerende direktør, HP Danmark

Linkedin

Se Peter's LinkedIn profil

Peter Møller Kristensen er administrerende direktør i HP Inc. Danmark.

Han skriver om mennesker, teknologier og trends inden for it-branchen med fokus på alt fra ledelse og kultur til innovation og bæredygtighed.
6 artikler på Computerworld

Peter Møller Kristensen

Den hybride arbejdsplads kan belaste det psykiske arbejdsmiljø

Klumme: Det måske vigtigste element i forhold til at skabe trivsel og være en moderne og attraktiv arbejdsplads er at udvise ægte tillid til, at medarbejderne er mere produktive og motiverede, når de arbejder i en hybrid model.

8. juni 2022 kl. 13.50 | læs »

Omstillingen til nye krav til computer-udstyr er en af de helt store opgaver for både arbejdsgivere og teknologileverandører

Klumme: En markant stigning i hjemmearbejde og en voksende gruppe af såkaldte ’prosumers’ øger behovet for digitale arbejdsredskaber, der både kan anvendes professionelt og privat.

24. februar 2021 kl. 10.00 | læs »

De rigtige partnerskaber er afgørende for gode kundeoplevelser

Klumme: Uanset om de er teknologiske eller kommercielle har partnerskaber fået en langt større betydning for den samlede kundeoplevelse end for bare få år siden. Der er dog en tendens til ikke at tillægge dem den samme værdi og opmærksomhed som ledelse, salg og marketing. Her er tre gode råd til at skabe rammerne for et produktivt partnerskab med fokus på at dække kundernes behov

11. september 2020 kl. 09.45 | læs »

Arbejde i en ny normal: Fire gode råd til at optimere hjemmekontoret

Klumme: Hjemmekontoret har oplevet en stor opblomstring. Det skaber både nye muligheder og udfordringer for danskernes arbejde. Med få enkle greb kan vi begrænse eventuelle problemer og udnytte det fulde potentiale i de mange teknologier, vi har til rådighed.

13. maj 2020 kl. 13.31 | læs »

Det nye årti indvarsler en ny æra for mainstream 3D-print

Klumme: Herhjemme har 3D-print længe stået i skyggen af andre mere hypede teknologier som kunstig intelligens, blockchain og IoT. Alt tyder på, at det vil ændre sig i de kommende år. Den milliardstore produktionsindustri vil opleve en ketchupeffekt, hvor tre tendenser vil være afgørende for at gøre 3D-print mainstream

27. februar 2020 kl. 12.39 | læs »
1

Du bør gøre it-afdelingen til omdrejningspunkt for forretningsudvikling: Nøgleordet er dynamik

Klumme: Disruption, innovation, agile processer og fail fast-mindset. Den forøgede startup-tankegang i dansk erhvervsliv stiller store krav til it-afdelingernes fleksibilitet, som ofte kan være på bagkant i forhold til de nye løsninger, der er behov for. Men med den rette strategi kan it-afdelingen vende processsen på hovedet og gøre sig selv til omdrejningspunkt for virksomhedernes strategiske forretningsudvikling.

16. september 2019 kl. 10.00 | læs »