Pernille Hertel

Nordisk direktør for Customer Advisory, SAS Institute

E-Mail

pernille.hertel@sas.com

Linkedin

Se Pernille's LinkedIn profil

Pernille Hertel er ansvarlig for SAS Institute’s nordiske rådgiverteam på over 70 eksperter, som assisterer kunderne med at skabe værdi af deres investeringer i data-analytiske løsninger og kunstig intelligens og med at forme den langsigtede teknologi-strategi.

Hun har fokus på temaer som data intelligence og AI samt diversitet og inklusion i it-virksomheder såvel som it-løsninger.
4 artikler på Computerworld

Pernille Hertel

Få platformen på plads – så kan det data-analytiske arbejde demokratiseres

Klumme: I disse år bliver de analytiske værktøjer mere og mere tilgængelig og integreret sammen med de forretningssystemer, som andre faggrupper kender fra et job i afdelingen for revision, marketing eller HR.

14. april 2021 kl. 12.21 | læs »

Hack for håbet: Innovation skal gøre os i stand til at overkomme efterdønningerne efter Covid-19

Klumme: I disse uger dyster 100 internationale teams i SAS Institute inden for adskillige forretningsområder og bæredygtige løsninger. Se her, hvad målet er - og hvordan vi griber opgaven an.

15. marts 2021 kl. 10.16 | læs »

Kunstig intelligens kræver knivskarp data management - du bør begynde at kigge på området nu

Klumme: Data governance og data management er strategiske discipliner, som bør diskuteres på højeste niveau i virksomheden og ikke blot en operationel disciplin i it-afdelingen, selv om det er her, den praktiske udførsel foregår. Som beslutningstager gør man klogt i at sætte fokus på området nu.

16. februar 2021 kl. 10.00 | læs »

Det kan gå helt galt: Husk de blinde vinkler, når du satser på kunstig intelligens

Klumme: Kunstig intelligens er et centralt element i den digitalisering, som kun har fået mere fart under Corona-pandemien. Men man skal huske at belyse de blinde vinkler og være bevidst om sin datakvalitet, så man undgår en skævvridning af resultaterne. Det kræver fokus på AI-etik.

14. januar 2021 kl. 13.21 | læs »