Annonceindlæg fra COMM2IG

Er du klar til at vinke farvel til din PC?

Styrk økonomi og administrationen og gør sikkerheden mere enkel – der er flere grunde til at genoverveje traditionel pc- og Officekombination.

Danske virksomheder bruger hver måned milliarder af kroner på Officelicenser. Samtidig lægger deres IT-ansatte utallige timer i ikke-forretningsudviklende aktiviteter såsom patching og administration af alt fra antivirus, klientsoftware og operativsystemer på medarbejdernes arbejdscomputere.

For der er jo ingen vej udenom. Eller er der?

Det mener Per Bakhauge, Business Manager hos COMM2IG, hvis 120 medarbejdere leverer løsninger og hardware til erhvervsliv og offentlige institutioner.

Platform har bestået syretesten

”I undervisningssektoren har man gennem de seneste år rullet titusindvis af Chromebooks ud til folkeskoleelever. Her tilgår eleverne alt fra produktivitetssoftware til e-learning, men med et langt mindre behov for support, end hvis de eksempelvis skulle anvende computere baseret på andre operativsystemer,” siger Per Bakhauge.

Det er interessant af flere årsager, vurderer han.

Dels er Folkeskolen et af de mest krævende miljøer, man kan drive IT-løsninger i, da brugerne ikke kan siges at være særligt optagede af retningslinjer, IT-policy og compliance. Dels er undervisningssektoren – hvor Chromebooks i dag har en markedsandel på knap 40 procent – et marked, hvor der særligt de seneste år er blevet kigget langt mere grundigt på omkostningsniveauet end førhen.

Hør mere om Chrome Enterprise webinar

”I Folkeskolen har Chromebooks virkelig bestået syretesten herhjemme. Det er en erkendelse, der også har spredt sig til det professionelle marked,” siger Per Bakhauge.

Særligt gennem det seneste halve år har COMM2IG oplevet en markant stigende interesse fra virksomheder, som udforsker mulighederne for at reducere unødvendige IT-omkostninger, forenkle deres administration samt styrke mulighederne for cloudbaseret samarbejde.

”Her er Chrome Enterprise og Chromebooks på radaren. Det mærker vi tydeligt. Vi er ganske vist ikke helt på niveau med Sverige, Norge og Tyskland, hvor platformen virkelig er på fremmarch i virksomhedssegmentet. Men interessen er klart stigende herhjemme,” konstaterer Per Bakhauge.

Sikkerhed, stabilitet, support, samarbejde – og betydelige besparelser

”Chrome Enterprise har gennemgået en revolutionerende modenhedsproces de seneste mange år. Den er nem at administrere, stabil, sikker og tilbyder det serviceniveau, man forventer som erhvervskunde. Herunder hurtig, kompetent og tilgængelig døgnsupport. I dag er der da også kunder såsom Toyota, Spotify, DHL, Colgate-Palmolive, pwc, Whirlpool og Viessmann, som anvender Chromebooks og Chrome Enterprise,” siger Søren Eskild Jensen, Solution Advisor hos COMM2IG.

Dertil kommer udsigten til en positiv business case. I snit er der en rå omkostningsbesparelse på 50-60 procent ved anvendelse af Chromebook og Chrome Enterprise sammenlignet med en Microsoftbaseret løsning.

Man kan desuden stadig arbejde videre i Microsofts produktivitetsunivers og anvende Windows-applikationer, da dette er understøttet i Chrome Enterprise.

Hør mere om Chrome Enterprise webinar

”Endelig kommer produktivitetsfordelene ved at vælge Chromebooks. De er designet på en måde, så brugeren slipper for tidskrævende opdateringer, da disse kører i baggrunden uden at forstyrre. Ligeledes gør designet af Chromebooken også, at behovet for en traditionel antivirusløsning ikke er til stede – dette er bygget ind i platformen,” siger Søren Eskild Jensen.

 

 

 

Premium
Danmarks bedste CIO havde ét krav til ny topstilling: Derfor afviste han flere internationale topjobs - og sagde ja til Fiskars
Interview: Der har ikke manglet jobtilbud for vinderen af Årets CIO 2020, Peter Cabello Holmberg, der tidligere på året forlod Pandora efter hans stilling blev nedlagt. Han var dog ikke i tvivl om, at den finske produktionsgigant var den rigtige virksomhed for ham.
Computerworld
Intel taber retssag og skal betale to milliarder dollar: "Det er skandaløst"
Chipgiganten Intel har tabt en retsag i USA, og er blevet idømt en bøde på hele 2,1 milliarder dollar. Det er en af de største bøder for en patentsag i USA's historie.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Benefits of Automating P2P Processes
Purchasing and accounting departments are under constant pressure to boost efficiency. An ever-increasing number of processes to be managed; vacancies that cannot be filled; rising compliance demands: these are just some of the reasons why already heavy workloads keep growing. However, digitalizing and automating operational business processes can help reduce these workloads considerably. And when repetitive manual tasks such as data entry are eliminated, employees are freed up to focus on more challenging tasks. This white paper will outline just which tasks can be automated in purchasing and accounts payable departments in SAP ERP environments, from issuing purchase requisitions to filing invoices in line with auditing standards. We will describe how daily operations in Purchasing and Accounting are changing, as well as the benefits that automation offers.