Avatar billede Uvanga Ekspert
17. juli 2016 - 14:06 Der er 1 kommentar og
1 løsning

HTTPS Everywhere problem med install i Google Chrome

Jeg forsøger at installere krypterings program HTTPS Everywhere på min laptop, windows 10 via dette link: https://www.eff.org/https-everywhere

Men hver gang jeg kommer hertil, siger HTTPS Everywhere at jeg skal installere Google Chrome. Det har jeg så gjort et par gange, med samme negative resultat. Er der noget der har erfaring med installation af dette program? Eller evt. kender andre krypterings programmer der kan det samme.
Avatar billede Slater Ekspert
17. juli 2016 - 14:29 #1
HTTPS Everywhere er ikke et krypteringsprogram som sådan. Det gør ikke noget, du ikke kan gøre selv i browseren. Det skriver bare URL'er om til https:// i stedet for http:// på sider der allerede understøtter det.

Men du prøver at installere det på Chrome? Bruger du Chrome, når du prøver at installere det? I så fald giver det ingen mening, at den siger du skal installere det. Men hvis du prøver at installere det på Chrome fra en anden browser, så virker det naturligvis ikke.
Avatar billede Uvanga Ekspert
18. juli 2016 - 09:09 #2
#1 Det hjalp at køre tilføjelsen i Google Chrome browser. Nu har jeg fået et faneblad der viser HTTPS Everywhere over adresselinien. Jeg har markeret dit svar som løsning.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester