Artikel top billede

Hav af sikkerhedsproblemer i Shockwave Player

Adobe har travlt med at lukke et væld af sikkerhedsproblemer i det meget udbredte Shockwave Player.

Computerworld News Service: Adobe Systems lukker 20 sikkerhedshuller i Shockwave Player. De flere af sårbarhederne gør det muligt for angribere at køre deres egen kode på en ramt computer.

Sårbahederne findes i alle versioner af Shockwave Player op til version 11.5.7.609 og i versionerne til både Apples Mac OS X og Microsoft Windows.

18 af problemerne kan føre til sletning af kode, mens de to kan føre til problemer med denial of service-angreb.

Shockwave Player anvendes til at vide indhold udviklet i Adobes Director-program, der indeholder avancerede værktøjer til at udvikle interaktivt indhold - herunder Flash.

Director-applikationen kan anvendes til at skabe 3D-modeller og højkvalitets-billeder.

Problemerne blev opdaget af adskillige udviklere. Ifølge Adobe er Shockwave-softwaren installeret på mere end 450 millioner computere verden over.

Adobe har på det seneste skruet gevaldigt op for selskabets sikkerhedsprogram. Det er sket i takt med, at angriberne tilsyneladende er begyndt at fokusere på at finde sårbarheder i selskabets programmer.

Dette kan skyldes visheden om, at Adobes programmer er installeret på computere verden over.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere