Ciklum overtager halvdelen af SCR Gruppen

Danske Ciklum, som holder til i Ukraine, har overtaget halvdelen af SCR Gruppen. Den anden halvdel bliver overtaget senere.

SCR Gruppen fortsætter i eget navn med samme ledelse og med de samme arbejdsområder, men vil fremover koncentrere sig mere om projektsalg til store kunder.

Det er meldingen fra SCR Gruppen og Ciklum, efter at sidstnævnte har overtaget halvdelen af SCR. Prisen oplyses ikke, men parterne forventer, at den anden halvdel også sælges til Ciklum.

Viggo Elmetofte, som tidligere har været konsulentdirektør i Cap Gemini, er ansat som arbejdende bestyrelsesmedlem i SCR, mens Arne Djernæs Hansen fra Ciklum indtræder i bestyrelsen, hvor han skal sørge for integration af forretningen mellem de to virksomheder.

Med Ciklum-koncernen får SCR en genvej til at tilbyde nearshore outsourcing til deres kunder, eftersom Ciklum har drevet outsourcing-virksomhed i Ukraine siden 2002.

Ciklum er selv vokset pænt de senere år og forventer med købet af halvdelen af SCR at kunne trække på SCR's erfaring og forbindelser til store danske virksomheder.

25 år med finans- og offentlig sektor
SCR Gruppen blev grundlagt for 25 år siden og har især solgt it-projekter til den finansielle og offentlige sektor i Danmark. SCR har cirka 100 kunder i Danmark.

Ciklum er ejet af CEO og stifter Torben Majgaard, og har hovedkvarter i Kiev, Ukraine. Selskabet har specialiseret sig i nearshore outsourcing af systemudvikling til Ukraine og har flere end 1.000 ansatte fordelt på Ukraine, Hviderusland og Pakistan. Herudover har Ciklum kontorer i Danmark, Sverige, England, Tyskland, Schweiz og Holland.

Ciklum blev i øvrigt valgt til årets it-arbejdsplads i Ukraine i 2010.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitaliseringsledelse 2.0

Anvendelsen af digital teknologi i virksomheder er under en radikal transformation. Det kan du få fuld indsigt i på denne unikke konference hvor vi sætter fuldt fokus på den afgørende digitaliseringsledelse.

18. december 2018 | Læs mere


ESDH / ECM - Optimal og effektiv data- og dokumenthåndtering

Med ECM kan indsamle, tilgå og styre informationer på tværs af virksomhedens systemer. Du får overblikket over alt fra dokumenter, video- og lydfiler til mails og andet indhold gennem hele livscyklussen. Få inspiration til din egen ECM-løsning, til hvordan du sikrer høj datakvalitet på tværs i organisationen og hvordan du tænker ESDH/ECM ind i hele den digitale arbejdsplads.

23. januar 2019 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

24. januar 2019 | Læs mere

mest debaterede artikler

Premium
Datatilsynet advarer: Denne simple mail-funktion er skyld i hver sjette danske GDPR-brud
En stor del af de indberetninger, som Datatilsynet har modtaget siden GDPR trådte i kraft 25. maj, handler om en simpel mail-funktion, som tilsynet derfor anbefaler, at man slår fra.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Ny rapport – Vi har målt jobglæden i 20 udvalgte it-virksomheder
IT-specialister er blandt de mest eftertragtede faggrupper på det danske arbejdsmarked, og der er hård konkurrence om kandidater til ledige stillinger. Den første samlede jobglædeundersøgelse på it-jobmarkedet tyder imidlertid på, at it-specialister i vidt omfang mangler viden om, hvad virksomheder i branchen kan tilbyde dem som medarbejdere. Undersøgelsen er gennemført primo oktober 2018 og giver et unikt indblik i, hvilke faktorer it-specialister på det danske arbejdsmarked lægger vægt på i deres valg af arbejdsplads.