Ciklum overtager halvdelen af SCR Gruppen

Danske Ciklum, som holder til i Ukraine, har overtaget halvdelen af SCR Gruppen. Den anden halvdel bliver overtaget senere.

SCR Gruppen fortsætter i eget navn med samme ledelse og med de samme arbejdsområder, men vil fremover koncentrere sig mere om projektsalg til store kunder.

Det er meldingen fra SCR Gruppen og Ciklum, efter at sidstnævnte har overtaget halvdelen af SCR. Prisen oplyses ikke, men parterne forventer, at den anden halvdel også sælges til Ciklum.

Viggo Elmetofte, som tidligere har været konsulentdirektør i Cap Gemini, er ansat som arbejdende bestyrelsesmedlem i SCR, mens Arne Djernæs Hansen fra Ciklum indtræder i bestyrelsen, hvor han skal sørge for integration af forretningen mellem de to virksomheder.

Med Ciklum-koncernen får SCR en genvej til at tilbyde nearshore outsourcing til deres kunder, eftersom Ciklum har drevet outsourcing-virksomhed i Ukraine siden 2002.

Ciklum er selv vokset pænt de senere år og forventer med købet af halvdelen af SCR at kunne trække på SCR's erfaring og forbindelser til store danske virksomheder.

25 år med finans- og offentlig sektor
SCR Gruppen blev grundlagt for 25 år siden og har især solgt it-projekter til den finansielle og offentlige sektor i Danmark. SCR har cirka 100 kunder i Danmark.

Ciklum er ejet af CEO og stifter Torben Majgaard, og har hovedkvarter i Kiev, Ukraine. Selskabet har specialiseret sig i nearshore outsourcing af systemudvikling til Ukraine og har flere end 1.000 ansatte fordelt på Ukraine, Hviderusland og Pakistan. Herudover har Ciklum kontorer i Danmark, Sverige, England, Tyskland, Schweiz og Holland.

Ciklum blev i øvrigt valgt til årets it-arbejdsplads i Ukraine i 2010.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Få styr på dine kontrakter - også i årene efter de er blevet underskrevet

I en verden fyldt med kontrakter og aftaler er det afgørende, at du har styr på håndteringen af din organisations kontrakter - både de nye og de eksisterende. På dette seminar gennemgår vi nogle af de største risici og hvordan du minimerer dem. Der er mange penge at spare. Og stor mulighed for kraftig effektivisering.

23. maj 2019 | Læs mere


CXO roundtable: Sæt strategisk it-sikkerhed på dagsordenen

Eksklusivt roundtable: Hør hvordan DSBs Chief Information Security Officer arbejder med fremtidens it-trusler og strategisk it-sikkerhed - og vær med til at sætte fokus på strategisk it-sikkerhed, incident response, beredskabsplaner og business continuity blandt en udvalgt gruppe af digitale ledere fra danske virksomheder.

24. maj 2019 | Læs mere


FutureLegal

FutureLegal giver dig viden og inspiration til at imødegå fremtiden for juridiske ydelser.

28. maj 2019 | Læs mere


Premium
Knald eller fald? Det kommer Googles Huawei-forbud til at betyde for din smartphone
Eksisterende og kommende ejere af Huawei telefoner kan se frem til en del usikkerhed omkring Android- og Google-økosystemet på deres smartphones.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
It-sikkerheden afhænger af dig!
Du kender det sikkert. En kollega vil dele en fil med navne, mailadresser og andre personlige data fra jeres Salesforce database, med en partner i EU. Vedkommende beslutter at smide en Excel-fil i DropBox og sender et link til partneren til download. En anden kollega skal bruge en kundes bankoplysninger for at kunne lave en overførsel, så kunden sender selvfølgelig en e-mail med alle bankoplysninger. Ovenstående er blot to eksempler på det, der sker flere gange dagligt. Nemlig tilfælde hvor der skal deles følsomme oplysninger, hvor der er meget dårlig datasikkerhed. Det er en konstant stressfaktor for de sikkerhedsansvarlige i it. Derfor er det en absolut nødvendighed, at have de rigtige værktøjer og teknologier, for at gøre samarbejdet med andre virksomheder, så smertefrit som muligt. Det kan du læse mere om, hvordan du opnår i dette white paper.