Ciklum overtager halvdelen af SCR Gruppen

Danske Ciklum, som holder til i Ukraine, har overtaget halvdelen af SCR Gruppen. Den anden halvdel bliver overtaget senere.

SCR Gruppen fortsætter i eget navn med samme ledelse og med de samme arbejdsområder, men vil fremover koncentrere sig mere om projektsalg til store kunder.

Det er meldingen fra SCR Gruppen og Ciklum, efter at sidstnævnte har overtaget halvdelen af SCR. Prisen oplyses ikke, men parterne forventer, at den anden halvdel også sælges til Ciklum.

Viggo Elmetofte, som tidligere har været konsulentdirektør i Cap Gemini, er ansat som arbejdende bestyrelsesmedlem i SCR, mens Arne Djernæs Hansen fra Ciklum indtræder i bestyrelsen, hvor han skal sørge for integration af forretningen mellem de to virksomheder.

Med Ciklum-koncernen får SCR en genvej til at tilbyde nearshore outsourcing til deres kunder, eftersom Ciklum har drevet outsourcing-virksomhed i Ukraine siden 2002.

Ciklum er selv vokset pænt de senere år og forventer med købet af halvdelen af SCR at kunne trække på SCR's erfaring og forbindelser til store danske virksomheder.

25 år med finans- og offentlig sektor
SCR Gruppen blev grundlagt for 25 år siden og har især solgt it-projekter til den finansielle og offentlige sektor i Danmark. SCR har cirka 100 kunder i Danmark.

Ciklum er ejet af CEO og stifter Torben Majgaard, og har hovedkvarter i Kiev, Ukraine. Selskabet har specialiseret sig i nearshore outsourcing af systemudvikling til Ukraine og har flere end 1.000 ansatte fordelt på Ukraine, Hviderusland og Pakistan. Herudover har Ciklum kontorer i Danmark, Sverige, England, Tyskland, Schweiz og Holland.

Ciklum blev i øvrigt valgt til årets it-arbejdsplads i Ukraine i 2010.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitaliseringsledelse 2.0

Anvendelsen af digital teknologi i virksomheder er under en radikal transformation. Det kan du få fuld indsigt i på denne unikke konference hvor vi sætter fuldt fokus på den afgørende digitaliseringsledelse.

18. december 2018 | Læs mere


ESDH / ECM - Optimal og effektiv data- og dokumenthåndtering

Med ECM kan indsamle, tilgå og styre informationer på tværs af virksomhedens systemer. Du får overblikket over alt fra dokumenter, video- og lydfiler til mails og andet indhold gennem hele livscyklussen. Få inspiration til din egen ECM-løsning, til hvordan du sikrer høj datakvalitet på tværs i organisationen og hvordan du tænker ESDH/ECM ind i hele den digitale arbejdsplads.

23. januar 2019 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

24. januar 2019 | Læs mere

mest debaterede artikler

Premium
Danske Tradeshift foretager nyt stort europæisk opkøb: "Der en spændt feststemning i luften. Nu skal vi tilbage og fejre det med hele teamet"
Den danske it-succes Tradeshift har foretaget et opkøb af det belgiske selskab Babelway. Det betegnes som et vigtigt strategisk opkøb, der skal sikre, at Tradeshift frem mod en kommende børsnotering har kontrol med integrationsteknologien på sin platform.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Gratis e-bog: Mister du pusten på BI-bjergetapen? Tag den lige vej i stedet!
Denne e-bog er relevant for dig der sidder i en virksomhed, der allerede arbejder med Dynamics 365 for Finance & Operations, eller som overvejer at få det. Det er din genvej til at komme tilbage på BI-motorvejen, hurtigt og på den rigtige måde. Du finder ud af hvordan du kommer ud over bumpene og uden om hullerne på bjergvejen med CBI Plugin, så du igen kommer tilbage på motorvejen og kan køre direkte mod målet. Læs videre og bliv klogere på, hvordan du kommer over – eller helt undgår – de største bump på bjergetapen.