Ciklum overtager halvdelen af SCR Gruppen

Danske Ciklum, som holder til i Ukraine, har overtaget halvdelen af SCR Gruppen. Den anden halvdel bliver overtaget senere.

SCR Gruppen fortsætter i eget navn med samme ledelse og med de samme arbejdsområder, men vil fremover koncentrere sig mere om projektsalg til store kunder.

Det er meldingen fra SCR Gruppen og Ciklum, efter at sidstnævnte har overtaget halvdelen af SCR. Prisen oplyses ikke, men parterne forventer, at den anden halvdel også sælges til Ciklum.

Viggo Elmetofte, som tidligere har været konsulentdirektør i Cap Gemini, er ansat som arbejdende bestyrelsesmedlem i SCR, mens Arne Djernæs Hansen fra Ciklum indtræder i bestyrelsen, hvor han skal sørge for integration af forretningen mellem de to virksomheder.

Med Ciklum-koncernen får SCR en genvej til at tilbyde nearshore outsourcing til deres kunder, eftersom Ciklum har drevet outsourcing-virksomhed i Ukraine siden 2002.

Ciklum er selv vokset pænt de senere år og forventer med købet af halvdelen af SCR at kunne trække på SCR's erfaring og forbindelser til store danske virksomheder.

25 år med finans- og offentlig sektor
SCR Gruppen blev grundlagt for 25 år siden og har især solgt it-projekter til den finansielle og offentlige sektor i Danmark. SCR har cirka 100 kunder i Danmark.

Ciklum er ejet af CEO og stifter Torben Majgaard, og har hovedkvarter i Kiev, Ukraine. Selskabet har specialiseret sig i nearshore outsourcing af systemudvikling til Ukraine og har flere end 1.000 ansatte fordelt på Ukraine, Hviderusland og Pakistan. Herudover har Ciklum kontorer i Danmark, Sverige, England, Tyskland, Schweiz og Holland.

Ciklum blev i øvrigt valgt til årets it-arbejdsplads i Ukraine i 2010.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Internet of Things er klar til næste fase: Forretning, teknologi og sikkerhed

Der er blevet talt og skrevet meget om Internet of Things i de senere år. Internet of Things bevæger sig nu ind i en ny fase, hvor løsningerne og anvendelsesmulighederne stiger hastigt i antal samtidig med, at det egentlige potentiale er klar til at blive indfriet. Vi sætter fokus på forretningsmulighederne og på hvordan I kan komme igang samt på udfordringer med sikkerhed, privacy og it-drift.

23. oktober 2018 | Læs mere


Fremtidens It service management: Optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

24. oktober 2018 | Læs mere


Fremtidens kommunikation: Hvad skal der til for at du kan følge med morgendagens digitale krav?

Fremtidens kommunikation: Hvad skal der til for at du kan følge med morgendagens digitale krav? Fokus for de fleste virksomheder er på at være på forkant med den digitale udvikling, der går stærkere end nogensinde tidligere. Cisco ved om nogen hvor vigtigt det er at kunne levere ”customer experience” på tværs af teknologiske platforme og med en agilitet der matcher den øgede konkurrence.

01. november 2018 | Læs mere


Premium
Kendt dansk trafik-app virker igen som før: Har lukket ned for Frank Rasmussens adgang til data
Interview: Saphe har stoppet for telerigmanden Frank Rasmussens adgang til trafik-appens data. Det er sket på utraditionel vis, men betyder, at Fartkontrol.nu-appen igen fungerer som før. "Beskyldningerne var rigtige nok, men vi har lukket ned, så vi kan se, at Hopper ikke tager vores data længere," lyder det fra Saphe.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Kundeservice som et konkurrencevåben
Kundeservice har i mange år været ensbetydende med lange telefonkøer, men i dag er situationen heldigvis helt anderledes. Virksomheder bruger det som et vigtigt konkurrenceparameter, og kunderne forventer ligeledes at få den rigtige hjælp, ellers går de til en anden virksomhed. I dette whitepaper gennemgår vi fem simple trin, der kan give jer vigtige konkurrencefordele.