Artikel top billede

3's administrerende direktør, Morten Christiansen, ved præ-indvielsen af 3huset onsdag aften. Foto: Christian B. Jørgensen

Fire-etagers satsning skal gafle kunder til 3

Teleoperatøren vil lokke kunder til med uddannelse, gadgets og éndags-reparation i kæmpebiks.

Mens Onfone skovler kunder ind ved hjælp af lavpris-tilbud og en energisk Lars Bom, træder teleoperatøren 3 et skridt længere i den modsatte retning.

I dag åbner virksomheden nemlig 3Huset, der ifølge 3 selv er Europas største telebutik.

Udover almindelig forretning er to af etagerne på hjørnet af Hyskenstræde i hjertet af København dedikeret til henholdsvis kurser i mobilrelaterede emner og løbende udstillinger af hvad, man kan bruge sin telefon til.

"Jo bedre de potentielle kunder forstår, hvad vi har, og hvad vi kan, jo flere kunder får vi. Det er selvfølgelig det dybt kapitalistiske slutmotiv, men det er fordi, vi har noget, vi synes er vigtigt," fortæller 3's administrerende direktør Morten Christiansen om baggrunden for projektet.

Forventet overskudsforretning  

Nede i kælderen har 3 indrettet en reparationsservice, som efter sigende vil forsøge at klare reparationer på under to timer.

Og i det såkalde 3Akademi kan folk dagligt komme fra gaden og få undervisning i brugen af smartphones eller tablets. Vel at mærke for en pris på 100 kroner, hvis man ikke er 3kunde.

Men kan fire etagers strøgbutik, hvor der kun er egentligt salg i stuen, overhovedet betale sig? 

"Det er ikke så dyrt, som man tror," siger Morten Christiansen om etableringen af forretningen.

Han kan ikke afsløre noget om hvor mange enheder, der gerne skal langes over de hvide diske, men forventningerne ligger på højde med 3's bedste butikker.

"Det kan sagtens blive en overskudsforretning, og det forventer vi også," slår han fast og understreger, at selskabet ikke ville gøre det, hvis man ikke regnede med at tjene penge. 

Vi vil lave fejl 
Formuleringerne er en smule mere fluffy, når snakken falder på husets nyskabelser, men håbet er lysegrønt.  
 
"Vi har nogle håb og nogle drømme. Det kan vi ikke kvantificere. Vi kommer sikkert også til at lave nogle fejl, og måske er der nogle eftermiddage, hvor der er tomt ovenpå. Men det lærer vi."

Hvorvidt folk vil gøre brug af tilbuddene, vil tiden vise. 

"Det er både mit håb og min forventning, men det kan jeg ikke sige. Der er sikkert nogle tricks, vi skal lære, før det bliver rigtig populært," slutter Morten Christiansen.     

3huset slog dørene op torsdag morgen, og godt 19 medarbejdere vil have deres daglige gang på adressen. 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere