Artikel top billede

Keld Jersild Olsen: Her er min plan med Netdesign

Tidligere HP-direktør Keld Jersild Olsen er netop blevet udnævnt til ny administrerende direktør i Netdesign. Læs her, hvor han vil tage i fat i det store selskab.

Læs også:

Keld Jersild Olsen ny topchef i dansk it-kæmpe

HP-direktør Keld Jersild Olsen stopper i selskabet

HP-direktør Keld Jersild Olsens katastrofale exit

Tidligere HP-direktør Keld Jersild Olsen er efter nogle måneders ufrivillig ledighed atter klar til at iklæde sig jakkesæt og slips og indtage en direktørstol - denne gang som administrerende direktør i Netdesign.

Keld Jersild Olsen, hvorfor blev det lige Netdesign?

"Nu har jeg været i amerikanske virksomheder i stort set hele min karriere, og jeg trængte til et sted, der er dansk - og hvor beslutningerne er tættere på end det, jeg har været vandt til."
Var du ligefrem blevet træt af det amerikanske miljø i HP?

"Nej, jeg er ikke blevet træt af HP, for det er en fantastisk arbejdsplads. Men der kommer også et tidspunkt, hvor man skal prøve noget andet, og for mig var det tid til at prøve noget andet end amerikanske firmaer."

Hvordan kan du bruge dine erfaringer fra HP i det nye job?

"En ting, jeg håber at kunne tage med mig, er kundedialogen. Hos Netdesign skal vi have en rigtig god og også bedre kundedialog, end vi har haft hidtil. Vi skal være lidt mere fremme i skoene." 

Her er direktørens mål med Netdesign

Hvad er din plan med Netdesign?

"I begyndelsen skal jeg lytte meget og lære, hvad det er for en virksomhed, jeg er startet op i. Netdesign er en fantastisk virksomhed, men vi skal nok se på, hvordan vi får skabt noget mere vækst. Det vil nok være min overordnede agenda." 

Sund forretning

Det er en sund forretning, Keld Jersild Olsen kommer til at stå i spidsen for.

Netdesign har i de senere år haft en årsomsætning på omkring en milliard kroner.

Sidste år lød resultatet efter skat på 26 millioner kroner, mens det i 2009 landede på 39 millioner kroner.

"Der er behov at føde firmaets omsætning. Det er for tidligt at kommentere på konkrete mål, men det er en top-limit vækst, vi skal have, for firmaet er grundlæggende sundt." 

Stor viden om kunkurrenterne

Det TDC-ejede selskab arbejder med netværks- og kommunikationsløsninger fra blandt andre Cisco, Aastra, Avaya, Microsoft og Check Point - men altså ikke HP. 

I hvor høj grad kan du bruge din viden om konkurrenten HP i dit nye job?

"Det er klart, at jeg ikke kan undgå at bruge den viden og information, jeg har fra it-branchen. Den tager jeg med mig. Jeg kender i øvrigt Cisco ganske ingående fra mange år, hvor HP arbejdede sammen med Cisco." 

"Jeg kender både de mennesker, der sidder der, og som jeg har meget stor respekt for, og jeg kender de kunder, som HP og Cisco i fællesskab har bearbejdet. Det er klart, at det vil jeg bruge til Netdesigns fordel, så meget jeg kan." 

Netdesign, der ejes af TDC, har 470 ansatte.

Keld Jersild Olsen erstatter Peter Rafn, der nu forlader Netdesign og TDC-koncernen.

Læs også:

Keld Jersild Olsen ny topchef i dansk it-kæmpe

HP-direktør Keld Jersild Olsen stopper i selskabet

HP-direktør Keld Jersild Olsens katastrofale exit




IT-JOB

Centrica Energy

Senior Software Developer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior DeltaV Engineer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

IT-arkitekt til løsnings- og målarkitektur
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere