Artikel top billede

Foto: Povl D. Rasmussen

Torsdagens aviser om it

Net-musikken giver nyt liv til branchen, Dårlige netværk på skolerne, E-bøger har ingen interesse, Facebook strammer op, Iværksættere på vej, Ingen gevinst i ny it.

Ingen gevinst i ny it

Danske virksomheder, og cheferne i disse, er gode til at bruge og indføre it, men det er kun få, der kan høste en egentlig gevinst i form af besparelser. (Berlingske Tidende)

Iværksættere på vej

Dansk Iværksætter Forening har købt magasinet "Iværksætteren", og det har femdoblet antallet af medlemmer. En ny bestyrelse med friske ideer skal samtidig bringe øget fokus på området. (Berlingske Tidende)

Facebook strammer op

Brugerne af det sociale netværk kan ikke længere 'tagge' vennerne uden deres tilladelse. (Politiken)

Net-musikken giver nyt liv til branchen

Efter en dekade med økonomisk nedtur i den internationale musikbranche er kurven ved at vende pilen op igen. Det er streaming-tjenesterne på nettet, som giver fornyet optimisme i musikbranchen. Norge går forrest med en fordobling af det digitale musiksalg. (Børsen)

Dårlige netværk på skolerne

På mange danske folkeskoler er det trådløse netværk så dårligt eller usikkert, at det forhindrer brugen af it i undervisningen. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

E-bøger har ingen interesse

Flere danske forfattere vil ikke udgive deres værker som e-bøger på grund af faren for piratkopiering. Misbrug af digitale bøger truer indtjeningen, vurderer forfatterne. (Morgenavisen Jyllands-Posten)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere