Artikel top billede

(Foto: Anatoly Vartanov (c) 2008 / Anatoly Vartanov aka UltraONE)

Her er Steve Jobs' afskedsbrev

Steve Jobs skriver i sit afskedsbrev, at han ikke længere er i stand til at udføre de opgaver, som stillingen som topchef i Apple kræver. Se hele hans afskedsbrev her.

Læs også:
Steve Jobs stopper som topchef for Apple.

Apple om Steve Jobs exit: Vi har vidst det i årevis

Apples berømte topchef, Steve Jobs, trækker sig fra posten og overlader den daglige ledelse af selskabet til sin løjtnant, Tim Cook, der i mange år har stået for den daglige, praktiske drift af selskabet.

I en udsendt meddelelse antyder Steve Jobs, at hans exit skyldes hans kræftsygdom, som har plaget ham i syv år og som har været grunden til, at han flere gange har været sygemeldt i lang tid.

I meddelelsen skriver han, at han ikke længere kan løfte sine pligter og møde forventningerne til stillingen som topchef i Apple.

Se hele Steve Jobs' brev herunder.

I have always said if there ever came a day when I could no longer meet my duties and expectations as Apple's CEO, I would be the first to let you know. Unfortunately, that day has come.

I hereby resign as CEO of Apple. I would like to serve, if the Board sees fit, as Chairman of the Board, director and Apple employee.

As far as my successor goes, I strongly recommend that we execute our succession plan and name Tim Cook as CEO of Apple.

I believe Apple's brightest and most innovative days are ahead of it. And I look forward to watching and contributing to its success in a new role.

I have made some of the best friends of my life at Apple, and I thank you all for the many years of being able to work alongside you.

Steve

Læs også:

Steve Jobs stopper som topchef for Apple.

Apple om Steve Jobs exit: Vi har vidst det i årevis




IT-JOB

WSP Danmark A/S

MicroStation konsulent

AURA A/S

Test Manager

Optum Computational Engineering ApS

SW developer

InCommodities A/S

Senior Portfolio Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere