TDC?s newsserver nede igen

TDC kan tilsyneladende ikke få sin newsserver til at køre ordentligt. I løbet af 14 dage er serveren gået ned to gange. Sidste gang tog det tre dage, før den var oppe at køre igen, og kunderne blev ikke informeret.

Sort skærm, intet hul i gennem. Det er virkeligheden for de af TDC?s internetkunder, der i dag har forsøgt at benytte newsserveren. Serveren er nedtaget på grund af en hardwarefejl, og selskabet har tidligere på dagen oplyst at det kan tage 3-4 dage at få rette fejlen.

For fjorten dage siden var serveren ligeledes afbrudt, dengang grund af en softwareopdatering. Da gik der tre dage, før TDC på sin hjemmeside orienterede kunderne om problemerne.

Kundedirektør Ewald Schou Jensen, Opasia, beklager fejlene og oplyser, at TDC nu arbejder på at få den rettet hurtigst muligt.

- Det er klart, at newsserveren er del af den service, kunderne køber med internetabonnementet. Vores kunder har selvfølgelig krav på, at servicen kører. Vi kan dog ikke gardere os mod tekniske problemer, siger han.

Den manglende information forklarer kundedirektøren med, at internetforbruget er lavere i juli, og at TDC derfor muligvis ikke har modtaget fejlmeldinger,. Under alle omstændigheder er han dog enig i, at tre dage er for lang tid uden drift.

- Det er klart, at det ikke skal tage tre dage at få lavet en opdatering, siger Ewald Skov Jensen.

Han tilføjer, at det er en klar prioritet at oplyse om tekniske fejl på hjemmesiden, ikke mindst fordi de mange fejlmeldinger og spørgsmål om driften belaster kundeservice meget.

Ewald Skov Jensen oplyser, at den nuværende fejl skyldes et nedbrud af en disk i serveren. Fejlen er ved at blive rettet, og han forventer, at driften er normal igen fredag eftermiddag.

Fejlen hos TDC har allerede fået Computerworlds læsere til at reagere. Du kan følge debatten her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere