Tirsdagens aviser om IT

Nervøse danske WorldCom-kunder. Banestyrelsen giver konkurrenter adgang til Nørreport. Bedre forsvar mod telefusk på vej.

Nervøse danske WorldCom-kunder

Den accellererende føljeton om det amerikanske teleselskab, WorldCom, smitter af i Danmark. Her er der uro blandt kunderne, skriver Dagbladet Børsen. En af de største kunder, der er smuttet, er Codan, mens Udenrigsministeriet ser tiden an. Det er en god idé, mener teleanalytiker Torben Rune fra Netplan. Han peger på, at det er yderst sjældent, at et teleselskabs konkurs fører til døde telefonlinier. (Børsen)

Banestyrelsen giver konkurrenter adgang til Nørreport

Den 1. oktober vil Orange ikke længere være ene om at have mobilsendere på Nørreport. TDC, Sonofon og Telia vil også kunne levere dækning på landets mest befærdede knudepunkt med 60.000 passerer dagligt. Dermed har Banestyrelsen tabt et årelangt slagsmål med de øvrige teleselskaber, der anklagede den statslige styrelse for konkurrencevridning, fordi den kun lod Orange komme til. Banestyrelsen ejer 14 procent af Orange-aktierne. Men nu har styrelsen ændret holdning og ladet de tre øvrige selskaber komme til. (Børsen).

Bedre forsvar mod telefusk på vej

Telebranchen og IT- og Telestyrelsen holdt mandag møde om telefusk og vil efter endnu et møde sidst på måneden formentligt kunne enes om forskellige redskaber til at forhindre svindlen. Flere internetkunder har modtaget store telefonregninger, efter deres netopkald er blevet omdirigeret til servere på fjerne sydhavsøer af små programmer smuglet ind på deres computer. Det skal hindres ved bedre information og spærrring af dyre opkald, lyder de første bud efter mødet mellem telebranchen og IT- og Telestyrelsen. (Politiken)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere