Tirsdagens aviser om IT

Nervøse danske WorldCom-kunder. Banestyrelsen giver konkurrenter adgang til Nørreport. Bedre forsvar mod telefusk på vej.

Nervøse danske WorldCom-kunder
Den accellererende føljeton om det amerikanske teleselskab, WorldCom, smitter af i Danmark. Her er der uro blandt kunderne, skriver Dagbladet Børsen. En af de største kunder, der er smuttet, er Codan, mens Udenrigsministeriet ser tiden an. Det er en god idé, mener teleanalytiker Torben Rune fra Netplan. Han peger på, at det er yderst sjældent, at et teleselskabs konkurs fører til døde telefonlinier. (Børsen)

Banestyrelsen giver konkurrenter adgang til Nørreport
Den 1. oktober vil Orange ikke længere være ene om at have mobilsendere på Nørreport. TDC, Sonofon og Telia vil også kunne levere dækning på landets mest befærdede knudepunkt med 60.000 passerer dagligt. Dermed har Banestyrelsen tabt et årelangt slagsmål med de øvrige teleselskaber, der anklagede den statslige styrelse for konkurrencevridning, fordi den kun lod Orange komme til. Banestyrelsen ejer 14 procent af Orange-aktierne. Men nu har styrelsen ændret holdning og ladet de tre øvrige selskaber komme til. (Børsen).

Bedre forsvar mod telefusk på vej
Telebranchen og IT- og Telestyrelsen holdt mandag møde om telefusk og vil efter endnu et møde sidst på måneden formentligt kunne enes om forskellige redskaber til at forhindre svindlen. Flere internetkunder har modtaget store telefonregninger, efter deres netopkald er blevet omdirigeret til servere på fjerne sydhavsøer af små programmer smuglet ind på deres computer. Det skal hindres ved bedre information og spærrring af dyre opkald, lyder de første bud efter mødet mellem telebranchen og IT- og Telestyrelsen. (Politiken)
Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Internet of Things er klar til næste fase: Forretning, teknologi og sikkerhed

Der er blevet talt og skrevet meget om Internet of Things i de senere år. Internet of Things bevæger sig nu ind i en ny fase, hvor løsningerne og anvendelsesmulighederne stiger hastigt i antal samtidig med, at det egentlige potentiale er klar til at blive indfriet. Vi sætter fokus på forretningsmulighederne og på hvordan I kan komme igang samt på udfordringer med sikkerhed, privacy og it-drift.

24. april 2018 | Læs mere


Basware Connect 2018

Kigger du efter nye måder at fremtidssikre og vækste din virksomhed på? Udnytter du den eksplosion af data, som digitaliseringen har ført med sig? Virksomheder der gør brug af data mining, kunstig intelligens og er drevet af data analyse kan bedre forstå deres kunder og deres produkter - og dermed øge deres konkurrencemæssige fordele. Allerede nu er der nemlig masser af muligheder for at automatisere sine indkøbs- og betalingsprocesser og få adgang til data, der bør danne grundlaget for strategien.

25. april 2018 | Læs mere


Digitaliseringskrav, ledelse og fremtidens kommunikationsudfordringer

Hør om håndteringen af digitaliseringskrav, ledelsesudfordringer og effektiv kommunikation og få en smagsprøve på IDG Kurser og Computerworlds nye lederuddannelse til dig som er CIO, IT-chef og/eller digital-leder: It Executive Masterclass.

25. april 2018 | Læs mere

mest debaterede artikler

Premium
Fire gange større end næststørste leverandør: Offentlige indkøbere bør følge Ateas dominerende markedsposition tæt
Atea er fire gange større end den næststørste hardware-leverandør til det offentlige. Situationen skal følges skarpt af offentlige indkøbsorganisationer, så det ikke ender med dårlig konkurrence, lyder opråbet.
Computerworld
Få mere fra hånden med det nye Gmail: Her er de første billeder af Googles nye mail-satsning
Google vil gøre Gmail enklere og mere produktiv i de kommende uger. Se hvordan det nye Gmail tager sig ud her.
CIO
Allersidste opdatering på vej: Om en uge er det slut med stor-version af Windows 10 - skynd dig at opdatere
Om en uge er det slut for altid med den første store udgave af Windows 10, som Microsoft efter 29 måneder ikke længere vil supportere.
Job & Karriere
Klassiske brokere af it-konsulenter står over for kæmpe udfordring - forretningsmodellen er under pres
Klumme: Eksterne konsulenter er populære og en god løsning i en branche i vækst. Men selve forretningsmodellen bag it-konsulenterne er under alvorligt pres.
White paper
På jagt efter nyt BI-system? … Her er analysen og de 25 vigtigste KPI’er
Et godt BI-system er en central del af en digitaliseret virksomhed. Dette whitepaper fra EG dykker ned i en analyse af de nødvendige overvejelser på det organisatoriske, teknologiske og brugerorienterede niveau. Samtidig får du en liste med 25 vigtige KPI’er inden for ni funktionsområder, så du kan se, hvad andre virksomheder holder øje med.