Tirsdagens aviser om IT

Nervøse danske WorldCom-kunder. Banestyrelsen giver konkurrenter adgang til Nørreport. Bedre forsvar mod telefusk på vej.

Nervøse danske WorldCom-kunder
Den accellererende føljeton om det amerikanske teleselskab, WorldCom, smitter af i Danmark. Her er der uro blandt kunderne, skriver Dagbladet Børsen. En af de største kunder, der er smuttet, er Codan, mens Udenrigsministeriet ser tiden an. Det er en god idé, mener teleanalytiker Torben Rune fra Netplan. Han peger på, at det er yderst sjældent, at et teleselskabs konkurs fører til døde telefonlinier. (Børsen)

Banestyrelsen giver konkurrenter adgang til Nørreport
Den 1. oktober vil Orange ikke længere være ene om at have mobilsendere på Nørreport. TDC, Sonofon og Telia vil også kunne levere dækning på landets mest befærdede knudepunkt med 60.000 passerer dagligt. Dermed har Banestyrelsen tabt et årelangt slagsmål med de øvrige teleselskaber, der anklagede den statslige styrelse for konkurrencevridning, fordi den kun lod Orange komme til. Banestyrelsen ejer 14 procent af Orange-aktierne. Men nu har styrelsen ændret holdning og ladet de tre øvrige selskaber komme til. (Børsen).

Bedre forsvar mod telefusk på vej
Telebranchen og IT- og Telestyrelsen holdt mandag møde om telefusk og vil efter endnu et møde sidst på måneden formentligt kunne enes om forskellige redskaber til at forhindre svindlen. Flere internetkunder har modtaget store telefonregninger, efter deres netopkald er blevet omdirigeret til servere på fjerne sydhavsøer af små programmer smuglet ind på deres computer. Det skal hindres ved bedre information og spærrring af dyre opkald, lyder de første bud efter mødet mellem telebranchen og IT- og Telestyrelsen. (Politiken)
Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Internet of Things er klar til næste fase: Forretning, teknologi og sikkerhed

Der er blevet talt og skrevet meget om Internet of Things i de senere år. Internet of Things bevæger sig nu ind i en ny fase, hvor løsningerne og anvendelsesmulighederne stiger hastigt i antal samtidig med, at det egentlige potentiale er klar til at blive indfriet. Vi sætter fokus på forretningsmulighederne og på hvordan I kan komme igang samt på udfordringer med sikkerhed, privacy og it-drift.

23. oktober 2018 | Læs mere


Fremtidens It service management: Optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

24. oktober 2018 | Læs mere


Fremtidens kommunikation: Hvad skal der til for at du kan følge med morgendagens digitale krav?

Fremtidens kommunikation: Hvad skal der til for at du kan følge med morgendagens digitale krav? Fokus for de fleste virksomheder er på at være på forkant med den digitale udvikling, der går stærkere end nogensinde tidligere. Cisco ved om nogen hvor vigtigt det er at kunne levere ”customer experience” på tværs af teknologiske platforme og med en agilitet der matcher den øgede konkurrence.

01. november 2018 | Læs mere


Premium
Ny Chrome-version kan føre til et gennembrud for PWA'erne: Google og Microsoft satser på denne nye type apps
Progressive web apps - eller PWA’er - kommer du til at høre meget mere til. Både Microsoft og Google har kastet deres kærlighed på disse apps. Se her, hvad de to selskaber ser i PWA’erne.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Kundeservice som et konkurrencevåben
Kundeservice har i mange år været ensbetydende med lange telefonkøer, men i dag er situationen heldigvis helt anderledes. Virksomheder bruger det som et vigtigt konkurrenceparameter, og kunderne forventer ligeledes at få den rigtige hjælp, ellers går de til en anden virksomhed. I dette whitepaper gennemgår vi fem simple trin, der kan give jer vigtige konkurrencefordele.