Tirsdagens aviser om IT

Nervøse danske WorldCom-kunder. Banestyrelsen giver konkurrenter adgang til Nørreport. Bedre forsvar mod telefusk på vej.

Nervøse danske WorldCom-kunder
Den accellererende føljeton om det amerikanske teleselskab, WorldCom, smitter af i Danmark. Her er der uro blandt kunderne, skriver Dagbladet Børsen. En af de største kunder, der er smuttet, er Codan, mens Udenrigsministeriet ser tiden an. Det er en god idé, mener teleanalytiker Torben Rune fra Netplan. Han peger på, at det er yderst sjældent, at et teleselskabs konkurs fører til døde telefonlinier. (Børsen)

Banestyrelsen giver konkurrenter adgang til Nørreport
Den 1. oktober vil Orange ikke længere være ene om at have mobilsendere på Nørreport. TDC, Sonofon og Telia vil også kunne levere dækning på landets mest befærdede knudepunkt med 60.000 passerer dagligt. Dermed har Banestyrelsen tabt et årelangt slagsmål med de øvrige teleselskaber, der anklagede den statslige styrelse for konkurrencevridning, fordi den kun lod Orange komme til. Banestyrelsen ejer 14 procent af Orange-aktierne. Men nu har styrelsen ændret holdning og ladet de tre øvrige selskaber komme til. (Børsen).

Bedre forsvar mod telefusk på vej
Telebranchen og IT- og Telestyrelsen holdt mandag møde om telefusk og vil efter endnu et møde sidst på måneden formentligt kunne enes om forskellige redskaber til at forhindre svindlen. Flere internetkunder har modtaget store telefonregninger, efter deres netopkald er blevet omdirigeret til servere på fjerne sydhavsøer af små programmer smuglet ind på deres computer. Det skal hindres ved bedre information og spærrring af dyre opkald, lyder de første bud efter mødet mellem telebranchen og IT- og Telestyrelsen. (Politiken)
Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
It-sikkerhed 2018: Dit forsvar mod nye digitale trusler

Trusselsbilledet ændrer sig hele tiden. Flere end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb, og hackerne finder konstant nye veje ind i virksomhedernes systemer. Kom og bliv opdateret på den aktuelle sikkerhedssituation. Vi går i dybden med de nyeste tendenser inden for it-kriminalitet, og når dagen er omme, er du klædt på til at styrke din virksomheds digitale selvforsvar.

23. januar 2018 | Læs mere


Få succes med customer experience

Fremtidens kunder skal vindes med den bedste kundeoplevelse. Vi sætter fokus på, hvordan I kommer i gang med at give bedre oplevelser til jeres kunder og brugere. Kom og hør om forretningsmodeller, centrale begreber og værktøjer som brugervenlighed, brugerrejser, betalingsløsninger og alle de andre centrale områder, som du forventes at have styr på, når kunderne skal sikres den nødvendige 5-stjernede oplevelse.

25. januar 2018 | Læs mere


It-sikkerhed 2018: Dit forsvar mod nye digitale trusler

Trusselsbilledet ændrer sig hele tiden. Flere end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb, og hackerne finder konstant nye veje ind i virksomhedernes systemer. Kom og bliv opdateret på den aktuelle sikkerhedssituation. Vi går i dybden med de nyeste tendenser inden for it-kriminalitet, og når dagen er omme, er du klædt på til at styrke din virksomheds digitale selvforsvar.

30. januar 2018 | Læs mere


Computerworld
Med ny iOS-opdatering vil du selv kunne slå udskældt batterifunktion fra på din iPhone
Apple har sænket ydeevnen på ældre iPhones for at få batteriet til at holde længere, men nu fortæller Tim Cook, at du i fremtiden selv kan slå funktionen fra.
CIO
Vestas’ CIO stopper: Torben Bonde trækker sig efter 19 år på posten
Interview: Torben Bonde har været CIO i Vestas i de seneste 19 år og har været øverste chef for mange hundrede it-medarbejdere i en global it-organisation, men nu er det slut. Her fortæller Torben Bonde om fremtidsplanerne.
Comon
LG stopper al udvikling af LG G7: Begynder helt forfra få måneder før lancering
Ifølge et velanset koreansk investormedie har LG’s CEO beordret fuld stop på udviklingen af LG G7 og starte forfra
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.