TDC ind i discount-priskrig

TDC sænker minutprisen på sit lavpris-abonnement, Mixit, med 10 øre, men er stadig det dyreste af discount-selskaberne.

Danmarks største teleselskab, TDC, forfølger nu konkurrenterne på lavprismarkedet ved at sænke minutprisen på mobilabonnementet Mixit fra 1,30 til 1,20 kroner.

Dermed er prisen fortsat markant højere end hos konkurrenterne, hvor den største, Telmore, er nede på en krone i minuttet, mens CBB Mobil sælger taleminutter for 99 øre.

Smarttalk, der er ejet af teleselskabet Debitel, forlanger 1,15 kroner per minut.

TDC opkøbte for nylig en aktiepost i Telmore, og det skabte rygter i branchen om, at det nu ville være slut med priskrigen på mobilminutter.

Kort efter sænkede Telmore sine priser, og TDC gør nu det samme for at understrege, at selskabet fortsætter med sit Mixit-abonnement.

TDC har været hårdt presset på mobilsiden og åbnede i december sidste år Mixit-abonnementet for at have et tilbud til de yngre kunder, der ikke vil betale fast abonnementsgebyr.

Selskabet har hidtil afvist at oplyse, hvor mange kunder der har valgt Mixit-abonnementet.




IT-JOB

Arbit Cyber Defence Systems ApS

Systems Engineer til Cyber Defence-løsninger

Scanreco Nordic A/S

Softwareudvikler

Optum Computational Engineering ApS

SW developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere